Esti aici
Femeia.ro > Promo > Blue Air reconectează România prin programul „Zboară în țară”

Blue Air reconectează România prin programul „Zboară în țară”

Blue Air

Blue Air desfășoară programul „Zboară în țară”, interconectând România cu un număr de zboruri între 25 și 42 pe săptămână.

Blue Air îi reconectează pe români cu locurile și oamenii care le sunt dragi, care îi definesc și îi inspiră. Zborurile interne Blue Air aduc România împreună, reunind Bucureștiul, Oradea, Baia Mare, Timișoara, Bacăul, Iașiul și Clujul într-un program de zbor care oferă cea mai bună conectivitate, accesibilitate și flexibilitate pentru călătoriile în țară.

Blue Air își propune să promoveze călătoriile în țară și să încurajeze atât descoperirea și redescoperirea atracțiilor turistice și tradițiilor locale, cât și valorificarea potențialului cultural și economic al fiecărei destinații în parte, mizând pe conexiuni rapide și accesibile.

Prețurile zborurilor pe rutele interne Blue Air pornesc de la 9.99 euro pe segment, iar durata zborului este de 55 de minute.

Blue Air are grijă de pasagerii săi, pentru călătorii lipsite de griji. Zborul se desfășoară în deplină siguranță, pentru că Blue Air asigură condiții de maximă siguranță sanitară atât la bord, cât și în timpul operațiunilor de îmbarcare și debarcare.

Blue Air operează următoarele rute interne în România:

 București – Timișoara: 12 zboruri /săptămâna FRECVENȚĂ SUPLIMENTATĂ

București – Cluj Napoca: 9 zboruri /săptămână FRECVENȚĂ SUPLIMENTATĂ

București – Iași: 6 zboruri /săptămâna FRECVENȚĂ SUPLIMENTATĂ

Bucuresti – Baia Mare: 4 zboruri / săptămână

București – Oradea: 4 zboruri /săptămână

Bacău – Bucuresti Otopeni 4 zboruri / săptămână

Bacău – Cluj Napoca 3 zboruri / săptămână

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns