Esti aici
Femeia.ro > Promo > Bucharest OnTrack Fest, fără spectatori la ediția 2020

Bucharest OnTrack Fest, fără spectatori la ediția 2020

În urma anunțului măsurilor de relaxare legate de COVID-19 făcut de autoritățile statului, Bucharest OnTrack Fest 2020 se va desfășura într-o formulă nouă, adaptată necesităților asigurării măsurilor de siguranță a participanților și fără spectatori. Așadar, partea competițională va avea loc sâmbătă, 11 iulie, la gazda tradițională – Academia Titi Aur – fără spectatori, iar ceremonia de premiere va avea loc duminică, 12 iulie, la un cocktail în aer liber într-o locație din București care urmează a fi comunicată.

Noutățile acestui an sunt introducerea categoriei dedicate mașinilor electrice și hibride precum și extinderea categoriei ‘Experți’ la mașini moderne, fie ele de raliu, circuit, coastă, monoposturi sau prototipuri. Aceste noutăți dau posibilitatea și altor categorii de pasionați să participe la Bucharest OnTrack Fest care acum acoperă practic tot ce înseamnă automobilism și motociclism din România, fiind cel mai complex festival din țară.

Categoriile la care se pot înscrie concurenții sunt: Moto, Off-Road, Classic, Sport, Youngtimer, Electrice și Experți. De remarcat este faptul că la această competiție nu se merge contra cronometrului, concurenții având ca obiectiv să păstreze o viteză constantă la fiecare tur de pistă.

Din păcate, în acest an, Bucharest OnTrack Fest nu va putea permite accesul spectatorilor, însă se caută soluții pentru a rezolva și acest inconvenient.

Participarea la Festival este posibilă doar prin înscriere online accesând link-ul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdo_nq8VuqcGoQZ48kvAVeqV0iz6TswruVt3xGldrYhwkJLtg/viewform

De asemenea, urmând procedura de înscriere, poate fi descărcat și Regulamentul General, care conține toate informațiile necesare.

Festivalul este deschis tuturor pasionaților de automobilism însă nu numai. Prin urmare, duminică, în locația unde se desfășoară cocktailul și ceremonia de premiere, vor avea loc mai multe evenimente paralele: o expoziție de pictură tematica a artiștilor pasionați de automobile, precum și o prezentare de vinuri.

Pentru mai multe informații:  office@justclassics.ro.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns