Esti aici
Femeia.ro > Promo > Bucura-te de Ziua Copilului inca din perioada de sarcina

Bucura-te de Ziua Copilului inca din perioada de sarcina

Copilul tau este mereu o bucurie si merita sarbatorit in fiecare zi. Nu doar de 1 iunie. Dar mai ales atunci. Pentru a intra in atmosfera de sarbatoare, dinainte ca fiul sau fiica ta sa vina pe lume, iti propunem sa sarbatoresti Ziua Copilului alaturi de noi, facandu-i primul cadou.

Stem SURE iti ofera un abonament gratuit de Pilates Prenatal la toate trusele de recoltare achizitionate saptamana aceasta, in perioada 1- 4 iunie 2010.

Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, este una dintre cele mai performante companii de profil din Europa. Intrata pe piata din tara noastra in urma cu un an, reprezentanta in Romania a Stem Care Danemarca, a reusit sa se impuna in domeniul recoltarii si stocarii celulelor stem prin servicii de tip premium, unice in Romania.

Recoltarea de celule stem la nastere reprezinta sansa pe care i-o oferi copilului tau la o viata mai buna, mai sanatoasa si mai lunga. Cu o aplicabilitate in peste 70 de afectiuni, celulele stem reprezinta viitorul terapeutic. Procedura de recoltare este simplu de realizat, neinvaziva si cu sanse excelente de reusita.

Ofera-i un cadou de Ziua Copilului puiului tau ce urmeaza sa iti bucure zilele si noptile si semneaza un contract de recoltare in perioada 1-4 Iunie, beneficiind astfel de un program complet, pentru toata perioada de sarcina care ti-a mai ramas, de Pilates Prenatal in cadrul Lady Fit (www.ladyfit.ro), singura sala de sport din Bucuresti dedicata exclusiv femeilor.

Comments

comments

Lasă un răspuns