Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) 5 idei de beauty gifts de la BaByliss

(P) 5 idei de beauty gifts de la BaByliss

cadouri de craciun babyliss

Cea mai frumoasă perioadă din an este aproape aici. Deja începem să vedem primele semne: toată lumea se pregătește, iar discuțiile despre cadouri sunt peste tot. Însă, să recunoaștem, oricât de frumoase ar fi aceste sărbători, stresul cadourilor este real.

Dacă încă nu știi ce cadouri să faci anul acesta, BaByliss vine în ajutorul tău cu 5 beauty gadgeturi pe placul oricui.

Placa de păr cu abur 2în1 Steam Pure BaByliss – bucle și păr drept cu un singur beauty gadget!

Ce cadou poate fi mai potrivit decât unul care te ajută să obții un look ca la salon, simplu și rapid acasă? Placa de păr cu abur 2în1 Steam Pure de la BaByliss folosește tehnologia cu abur pentru ca părul să fie hidratat în profunzime în timpul coafării, iar rezultatul să fie unul WOW: păr strălucitor, mătăsos și catifelat!

În plus, această placă pentru îndreptat părul de la BaByliss dispune de 5 trepte de temperatură, funcție ionică și înveliș ceramic. Astfel, indiferent dacă ai părul subțire, normal sau gros, vei putea obține cu ușurință coafura dorită.

Ondulator automat Curl Secret Steam C1800E – bucle în secunde, acasă!

Buclele pot fi destul de greu de obținut, mai ales dacă nu dispui de un beauty gadget care să facă totul în locul tău, așa cum se întâmplă cu ondulatorul automat Curl Secret Steam C1800E. Acesta îmbină tehnologia Hydrotherm pe bază de abur cu sistemul Auto-Curl pentru ca oricine să obțină bucle rezistente și strălucitoare, chiar acasă. În plus, învelișul ceramic asigură o repartiție omogenă a temperaturii pentru ca buclele să iasă perfect definite.

Orice fată își dorește bucle frumoase, ca în reviste, iar acum acest lucru este posibil într-un mod foarte ușor, cu un simplu beauty gadget de la BaByliss! Introduci șuvița de păr în ondulator, ții apăsat și eliberezi când auzi cele 5 beep-uri consecutive. Între timp, poți chiar să urmărești serialul preferat, să vorbești cu o prietenă sau să te bucuri de muzica preferată, pentru că ondulatorul nu necesită niciun fel de efort în afară de menținerea sa într-o poziție nemișcată!

Peria rotativă AS200E de la BaByliss – volum natural și un look atrăgător!

Acest beauty gadget are o putere deosebită: usucă și coafează părul în același timp. Oricine poate obține o coafură bogată în volum chiar în timp ce își usucă părul cu peria rotativă BaByliss AS200E, deoarece este foarte ușor de folosit. În plus, vine cu 4 accesorii incluse: difuzor pentru uscarea părului, perie rotativă de 50mm pentru volum, capăt pentru îndreptare și perie pentru finisare.

Bineînțeles, peria rotativă AS200E dispune și de funcție ionică pentru eliminarea efectului de păr electrizat. Alege una din cele 2 trepte de temperatură și viteză pentru a-ți usca și coafa părul, direcționând șuvițele de păr spre stânga sau spre dreapta cu ajutorul celor două butoane de direcție.

Această perie rotativă de la BaByliss este un cadou extraordinar pentru soră sau pentru prietena cea mai bună, așa că neapărat să o treci pe lista de cadouri de Crăciun!

Uscător de păr Le Pro Compact 2400W 6730E de la BaByliss – uscare rapidă și ușoară!

Orice fată are nevoie de un uscător de păr de calitate, și acum că este iarnă iar afară este frig, acesta este de-a dreptul necesar! Însă, trebuie să avem grijă să alegem unul de calitate, pentru ca părul nostru să nu fie degradat în timpul uscării. Noi am prins drag de uscătorul de păr Le Pro Compact 2400W 6730E de la BaByliss! Acesta are o putere de 2400W, tehnologie ionică, funcție de aer rece și 6 nivele de temperatură și viteză! Mai mult decât atât, ai incluse în pachet 2 duze pentru coafat dar și un difuzor. Astfel, oricine poate obține rezultate ca la salon, acasă!

Ondulator conic Creative Gold C435E de la BaByliss – bucle definite și strălucitoare!

Cu siguranță fiecare fată a admirat măcar o dată acele bucle perfect definite, de la rădăcină până la vârfuri. Acum este foarte ușor pentur oricine să le obțină chiar acasă, deoarece la BaByliss găsim ondulatorul conic Creative Gold C435E! Acesta dispune de trepte de temperatură: 160°C (păr fragil sau scurt), 180°C (păr normal), 200°C (păr gros), înveliș ceramic și afișaj electronic. Mai mult decât atât, fiecare ondulator vine la pachet cu un pad termic foarte util: așează pe el ondulatorul fierbinte în timpul utilizării, dar și la final pentru a proteja suprafețele.

Iată 5 idei de beauty gadgeturi pentru coafuri creative care cu siguranță vor fi pe placul celor dragi! Oricare din produsele de mai sus reprezintă o idee de cadou de care pur și simplu nu ai cum să nu te bucuri, așa că adaugă-le pe lista ta!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns