Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cadouri pentru mămici cu burtici

Cadouri pentru mămici cu burtici

Parfumurile intră în categoria produselor „păcălicioase“, pentru că mirosul se poate schimba în timpul sarcinii şi fie nu-l poate suporta, fie după naştere s-ar putea să nu-i mai placă. Haine?

Ce rost are să investeşti în obiecte vestimentare pe care să le poarte  doar câteva luni. O carte, mai ales despre bebe, ar fi un cadou util, dar nu chiar atât de emoţionant. De aceea, ne-am gândit să le dăm tăticilor câteva idei pentru un cadou inedit şi, totodată, de suflet.

1.Amintirea primului Crăciun

Cumpără o ramă triplă, dacă nu găseşti, poţi lua şi una normală, dar mai mare. Găseşte două fotografii cu voi, dar separate şi pune poza ta (tată) în partea stângă, în mijloc ecografia cea mai recentă a micuţului – şi aici îţi trebuie ceva tactică pentru a o subtiliza fără să fii nevoit să dai explicaţii –, iar în partea dreaptă pe cea a soţiei. Împachetează rama într-o cutie frumoasă şi pune-o sub brad.

Insistăm pe elementul cutie, pentru că această frumoasă amintire, cândva, va fi pusă la păstrat, iar ambalajul este esenţial!

2.Moşul te răsfaţă

Acum saloanele de manichiură şi pedichiură, dar şi saloanele SPA oferă carduri cadou. Poţi achiziţiona astfel o şedinţă de masaj pentru relaxare (specificând că este vorba despre o viitoare mămică), un tratament facial, un tuns şi coafat sau o şedinţă de manichiură şi pedichiură, pe scurt, un răsfăţ pentru doamna inimii tale.

Oferă-i-l într-un plic mic, cu menţiunea că esenţele preţioase se găsesc în sticle mici!

3.Graviduţa fotogenică

Organizează o şedinţă foto pentru viitoarea mămică, cu câteva zile înainte de Crăciun, iar sub brad pune-i un album foto cu pozele realizate. Amenajează într-un colţ al camerei un studio foto semi-profesionist. Pune un cearşaf pe un perete, câteva elemente de decor, dacă vrei, şi invită mămica cu burtică la o şedinţă foto.

Desenează-i pe burtică o feţişoară şi evidenţiază-o cu diferite ţinute, în aşa fel încât să se simtă frumoasă. Setează autodeclanşatorul aparatului şi mergi lângă soţia ta pentru a avea câteva fotografii cu voi doi şi… o burtică. Toate acele poze vor deveni amintiri de suflet.

Comments

comments

Lasă un răspuns