Esti aici
Femeia.ro > Promo > Călătorie senzorială în Japonia și Polinezia, la tine acasă

Călătorie senzorială în Japonia și Polinezia, la tine acasă

Top Line a lansat în România noua colecție de produse ACADEMIE SPA. SAKURA DÉLICAT și TERRE DES VAHINÉS sunt inspirate din tradiția japoneză, respectiv din experiențele senzoriale polineziene, conțin scrub, loțiune de corp, cremă de mâini și ceară modelatoare, ce oferă o experiență de spa memorabilă, chiar și acasă.

Produsele sunt create în armonie cu natura. Sunt formule curate și naturale, nu conțin ingrediente sau derivate de origine animală, au ambalaje certificate FSC care asigură un management durabil al pădurilor, iar cutiile și recipiente sunt 100% reciclabile.

Fiecare colecție este o adevărată călătorie într-un univers senzorial și conține un scrub, un tratament pentru corp , o cremă de mâini și o ceară modelatoare. Produsele sunt destinate atât ritualurilor din saloane, cât și pentru a fi folosite acasă.

Noile colecții Academie Spa sunt distribuite în România de Top Line și sunt disponibile în magazinele Top Line, saloanele partenere Top Line și pe www.toplineshop.ro.

 

ACADEMIE SPA SAKURA DÉLICAT

Colecția îmbină subtil tradiția și modernitatea japoneză, țara unde conceptul de well-being se regăsește în centrul culturii naționale. Experiența olfactivă este oferită de extractele de floare de cireș, zahăr organic, particule din sâmburi de cireșe, unt de shea, vitamina E. Colecția cuprinde: body scrub – Sugar Ritual (preț: 69 de lei), body lotion – Floral Celebration (preț: 69 de lei), cremă de mâini: Imperial Hand Cream (preț: 40 de lei).

 

ACADEMIE SPA TERRE DES VAHINÉS

Numele colecției evocă paradisul insulelor polineziene, zilele exotice, nopțile romantice si aventurile din mările Sudului. Terre des Vahinés întruchipează o adevărată forță a vieții care va face ca experiențele tale senzoriale și olfactive să fie de neuitat. Colecția cuprinde: body scrub – Lagoon Granita (preț: 69 de lei), body cream – Polynesian Dream (preț: 69 de lei), cremă hrănitoare pentru mâini – Vahine hand Cream (preț: 40 de lei).

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns