Esti aici
Femeia.ro > Promo > Adela Diaconu lansează campania #SăFimUniți #CumpărăRomânește

Adela Diaconu lansează campania #SăFimUniți #CumpărăRomânește

Adela Diaconu

Trăim vremuri grele pe care nici măcar nu ni le-am fi imaginat în urmă cu o lună. Cei care vor fi corecți în această perioadă și nu vor specula nevoile oamenilor, cei care vor lupta să își păstreze cu orice preț angajații și să reuseacă să supravietuiască împreună acestor vremuri gri… ei vor fi cei care vor izbândi.

În acest sens, Adela Diaconu lansează în aceste zile campania #SăFimUniti #CumpărăRomânește, care are ca scop susținerea producătorilor și serviciilor românești.

Trebuie să fim patrioți mai ales în această perioadă grea și să cumpărăm produse românești, să susținem afacerile mici. De ce? În primul rând pentru calitatea oferită la un preț corect. Cel mai simplu mod prin care și noi putem ajuta este de a cumpăra produsele și serviciile ce aparțin economiei românești”, spune Adela Diaconu, producător și realizator TV. „Dacă noi cumpărăm un produs fabricat în România, susținem un producător autohton, care creează locuri de muncă în România, care plătește taxe și impozite statului român și care reinvesteste profitul tot în România. Astfel o să fie bine pentru toată lumea, pentru fiecare cetățean al acestei țări. Trebuie să învățam să cumpărăm produse românești.”

Citește revistele Burda România în versiune electronică!

Este o perioadă complicată, în care multe afaceri mici se luptă pentru supraviețuire. Este necesar să renunțăm la comoditate și să cumpărăm de la ei, să nu uităm și de cei care ne înfrumusețau și ne aduceau bucurii, însă acum au trebuit să închidă efectiv. Trebuie să cumpărăm servicii-vouchere, pe care le vom folosi când se va termina izolarea. Vedem cum multe afaceri de cartier s-au adaptat din mers ca să supraviețuiască. Până își fac site-uri, putem face liste online sau telefonic și primim produsele la ușă, contra unui mic comision pentru transport. Merită dacă calculăm combustibilul sau timpul pierdut, plus factorii de risc la care ne expunem zilele acestea.

Revista îndrăgită o poți comanda online, pentru a-ți fi trimisă acasă, prin curier. Cafeaua preferată din cafeneau pe care o îndrăgești, prânzul sau cina de la restaurantul îndrăgit, pizza care te salva în zilele fără chef de gătit – de toate te poți bucura și în aceste zile de izolare. Majoritatea serviciilor de alimentație publică s-a adaptat din mers și a trecut totul online, cu livrare la domiciliu, în așa fel încât să va bucurați de serviciile lor, iar ei să nu închidă și să supraviețuiască.

Comandă online revistele Burda, iar noi ți le trimitem prin curier!

Să nu uităm nici de designerii, artiștii locali. Pentru o zi de naștere, un eveniment deosebit sau o surpriză deosebită pentru cei dragi putem comanda diverse obiecte persoanalizate, unice, ce vor trece testul timpului și vor aduce bucuria în sufletul celui drag.

„În același timp, așteptăm fairplay și de la antreprenorii români și anume: fără dublarea/triplarea prețurilor în această perioadă, produsele perisabile să fie proaspete și de calitate, curățenia și igiena să fie în permanență asigurate! Cu siguranță cine își va adapta serviciile, o să mențină calitatea și prețurile normale. Vor munci efectiv ca să își poată țină angajații, vor ieși mult mai puternici și întăriți din acest coșmar. Oamenii vor ține cont de omenia unora, însă îi vor și taxa pe cei care au mărit nejustificat prețurile și au scăzut calitatea”, susține fosta tenismena.

#CumpărăRomânește!

Comments

comments

Lasă un răspuns