Esti aici
Femeia.ro > Promo > Capsulele vaginale – o metoda contraceptiva locala avantajoasa

Capsulele vaginale – o metoda contraceptiva locala avantajoasa

Capsulele vaginale cu clorura de benzalconiu sunt spermicide si antimicrobiene, cu alte cuvinte au actiune dubla: anticonceptional si antiseptic.

Pharmatex® capsule de la Laboratoire Innotech Internaţional, cu clorura de benzalconiu, este o metoda contraceptiva locala fara limite legate de varsta, de condiţiile fiziologice sau de o patologie medicala.

Utilizarea Pharmatex® capsule are numeroase avantaje: actiune duala (contraceptiv si antiseptic ce ofera protecţie impotriva bolilor cu transmitere sexuala), se acorda fara prescripţie medicala, acţioneaza rapid si de durata, poate fi folosit dupa nastere si in perioada de alaptare.

Astfel, poti folosi Pharmatex® capsule fara griji daca ai trecut de 35 de ani, daca esti fumatoare sau alaptezi, daca ai hipertensiune, hepatita sau diabet deoarece vei fi protejata de o sarcina nedorita fara a-ti face rau. Nu are efecte adverse sistemice, nu are contraindicaţii, respecta flora vaginala si Ph-ul vaginal.

Pharmatex® capsule este o metoda contraceptiva locala recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatatii, ce poate fi utilizata fara nicio restricţie medicala.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns