Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cât de important este ambalajul pentru oferirea unei bijuterii? Iată totul despre arta de a ști să faci un cadou prețios!

Cât de important este ambalajul pentru oferirea unei bijuterii? Iată totul despre arta de a ști să faci un cadou prețios!

Bijuteriile sunt cadouri perfecte aproape pentru orice ocazie, fie că este vorba despre oferirea unui inel de logodnă persoanei iubite, fie pur și simplu de oferirea unui mărțisor prețios unei persoane dragi.

Cu toate acestea, prima impresie atunci când primești o bijuterie este dată de ambalajul în care este așezat acest cadou atât de prețios, astfel că este de la sine înțeles să acorzi multă atenție cutiei în care urmează să împachetezi bijuteria. Nu uita – totul trebuie să fie așezat într-o cutie perfect adaptată persoanei și ocaziei speciale pentru care este oferit cadoul respectiv.

Iată mai jos câteva trucuri potrivite pentru a te ajuta să alegi ambalajul potrivit pentru oferirea unei bijuterii, în funcție de ocazie:

  1. Alege ambalajul în funcție de ocazia cu care oferi cadoul respectiv și mai ales ai în vedere persoana căruia te adresezi

Ambalajele pentru bijuterii sunt destul de numeroase – de la săculețe de organza și până la piele, cutii de carton, lemn sau catifea. Un inel de logodnă este o bijuterie sofisticată, astfel că va trebui să fie oferită fie într-o cutie fină de catifea. O brățară sau un lănțișor pot fi așezate într-o cutie de carton sau plastic, la fel de elegante și potrivite evenimentului la care participi. Ambalajul fantezie va fi potrivit pentru evenimentul de botez, iar o bijuterie valoroasă pentru un șef, precum sunt butonii vor fi oferiți doar într-o cutie elegantă. Dăruirea unei bijuterii cu ocazia sărbătorii de Sfântul Valentin poate fi potrivită într-un ambalaj de catifea roșie, sub formă de inimioară.

  1. Aveți în vedere tipul de bijuterie pe care îl oferi

O bijuterie pentru un botez va fi potrivită într-un ambalaj vesel, tip fantezie, pe când o bijuterie cu pietre prețioase sau un inel de logodnă nu vor fi niciodată oferite într-un ambalaj animat, ci doar într-o cutie elegantă, eventual din catifea fină.

  1. Încercați să identificați preferințele persoanei care urmează să primească bijuteria

Este foarte important să identificați cât mai multe despre persoana care urmează să primească bijuteria. Va trebui să cunoașteți în primul rând ce fel de bijuterie preferă, dacă iubește sau nu pietrele prețioase, precum și care este tipul de ambalaj pe care îl preferă, de la materialul folosit și până la culoarea cutiei de ambalaj. Atunci când nu știi nimic despre persoana căreia urmează să îi oferi bijuteria, poți alege o cutie de culoare neagră sau crem, fiind culori neutre.

  1. Alege o cutie rezistentă

O persoană practică întotdeauna se va gândi să aleagă o cutie fabricată dintr-un material rezistent, care să poată proteja bijuteria până în momentul în care va fi dăruită. De asemenea, bijuteria va fi mai mult ca sigur păstrată în acea cutie mai multă vreme, așa că ar fi bine să ții cont de acest lucru și să alegi un produs rezistent.

Oferirea unei bijuterii este un bun prilej să serbezi un eveniment special, fie că este vorba despre oferirea unui inel de logodnă, fie de oferirea unui cadou de botez ori de celebrarea dragostei și relației de cuplu.

Atunci când cunoașteți mai multe despre preferințele celui care primește cadoul, fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre altcineva, este bine să alegi o cutie pentru bijuteria pe care i-o vei alege potrivită cu aceasta, dar și în nuanțe și confecționată din materiale pe gustul acesteia. Alegeți o cutie elegantă, asemenea cadoului pe care i-l oferi, în culori calde și preferate de persoana care primește bijuteria. Dacă nu știi prea multe despre persoana care urmează să primească bijuteria, optează pentru culori simple, elegante și clasice.

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns