Esti aici
Femeia.ro > Promo > Ce cumpara mamicile si nu folosesc bebelusii

Ce cumpara mamicile si nu folosesc bebelusii

Inspirata de experienta mea si a mamicilor de bebelusi, vineri am scris un foarte scurt post pe Facebook care suna asa: „Spune-ne cel putin un obiect pe care l-ai cumparat in prima luna de viata a copilului tau si pe care nu l-ai folosit decat o data – dupa care s-a dovedit ca nu prea aveai nevoie de el.” A fost o surpriza mare sa vad ca a avut succes in randul mamicilor care ne urmaresc si pe pagina de Facebook si ca problema mea… nu era doar a a mea. Adica, nu doar in debaraua si in sertarele mele sunt lucruri pentru bebe pe care nu le-am folosit decat o data.

Concluzia: sunt lucruri pe care e bine sa le cumperi doar dupa ce-l cunosti pe bebe si afli care sunt nevoile si preferintele lui (listele pe care le primesti de la proaspetele mamici sunt utile, dar orientative – ce s-a aplicat la ele, poate sa nu fie valabil la tine si la bebelusul tau)!

Iata aici lista cu lucruri pentru bebelusi pe care am intocmit-o cu ajutorul vostru

Forfecuta pentru bebelusi (Angelica Angi: „a fost incomod de utilizat pentru mine si bebe!)

Suzeta – termometru (Oana Lucia Cracea Crisan "Suzeta pare una obisnuita, dar are baterie si masoara temperatura bebelusului atunci cand este tinuta in gura peste 10 secunde. Numai ca bebelusul nostru nu a avut temperatura numai o data in primul an si, mai ales, nu suporta suzetele in gurita pentru ca nu venea laptic din ele").

Imbrăcăminte incomod de folosit pt new born (Noemi Gabriela Pascal: "Erau de ajuns body si salopete cu talpa")

Lapte praf (Andreea Surlea)

Pompita de cauciuc pentru nasuc (Luciana Nimigean: "S-a dovedit nefolositoare pt ca am descoperit Batista bebelusului care isi face treaba de minune! La fel am cumparat suzeta si biberon… Insa am alaptat cu succes pana la doi ani si nu mi-au trebuit".)

Solutie pentru sterilizare la rece (Mihaela Popa: "Este o solutie care se dizolva in apa, valabila 24 ore. O puneam intr-un vas si apoi lasam acolo suzete, biberoane. Nu am folosit-o decat cateva zile…")

Biberoane, lapte praf, suzeta, batista bebelusului, termometru de baie, premergator, ham pt cand merge copilul (Alexa Sabac: "Dar biberoanele le-as pune pe primul loc ")

Suzeta, premergatoare (Adorjan C Erzsebet)

Termometru de baie (Alina Bucsain)

 

Comments

comments

Lasă un răspuns