Esti aici
Femeia.ro > Promo > Ce facem cu puii de om?

Ce facem cu puii de om?

Kids lounge

Pentru ca cei mici să nu se încurce printre picioarele invitaților sau să stea gură cască în discuțiile adulților, trebuie să aibă un colțișor suficient de mare pentru a-și descărca energia, căci vor vrea să se joace și să țopăie ca să nu se plictisească (baba oarba, leapșa etc.). Ideal ar fi dacă dotați colțul de joacă cu o trambulină sau cu o saltea gonflabilă, va fi un succes garantat! Foarte bune sunt și corturile mici, pliabile, pentru jocuri mai liniștite sau pentru fazele de odihnă.

Piñata mexicana

Tot pentru consumarea rapidă a surplusului de energie se recomandă și o piñata. Aceasta este o figurină din carton, ornamentată cu hârtie colorată, în interiorul căreia sunt ascunse dulciuri și mici jucărioare. Copiii au voie s-o strice (de regulă, lovind-o cu bețe de lemn, legați la ochi), până când ajung la bunătăți. Este un obicei care se practică în Mexic și Spania la zilele de naștere și care a fost preluat parțial și de noi. După distrugerea figurinei, copiii își vor face de lucru o vreme cu prada lor: bomboane și jucării. În plus, rămân cu amintiri de la eveniment.

Fără exotisme

Nu serviți copiilor același meniu precum celor mari, căci vor prefera să rămână flămânzi. Copiii, în general, n-au experiența culinară pentru a aprecia un meniu rafinat și vor dori un fel cunoscut, de încredere, pe care-l mănâncă și acasă. Faceți-le deci meniuri separate. Un pont sigur: șnițelul de pui cu cartofi, prăjiți sau piure, este agreat de toată lumea, cu el nu veți da greș. La fel de sigure sunt și pastele, dar sosul e destul de periculos pentru bluzițele albe.

Matineu pentru copii

În momentele de ceremonie ale adulților, în clipele de maxim suspans, când tot alaiul își ține răsuflarea de emoție și lăcrimează de bucurie, copiii se plictisesc maaaxim, căci trebuie să facă liniște și să aștepte. Nu mai bine le puneți un film cu desene animate într-o încăpere alăturată ca să nu vă strice momentul? Un laptop, o tabletă conectată la un ecran mobil, ori colorat desene/bricolat cu un supraveghetor – ne veți mulțumi pentru toate aceste idei.

Animatori

Dacă vreți ca totul să decurgă la superlativ, să se distreze atât tabăra de adulți, cât și cea de copii, fiecare cu activitățile sale preferate, atunci cel mai bine ar fi să apelați la profesioniști. Niște animatori care să-i țină ocupați, să-i antreneze în jocuri, să-i supravegheze și să rezolve micile dar foarte desele probleme între copii sunt mană cerească în asemenea momente.

Comments

comments

Lasă un răspuns