Esti aici
Femeia.ro > Promo > Ce muzică alegi ca să ai o nuntă perfectă?

Ce muzică alegi ca să ai o nuntă perfectă?

Despre nunți, putem discuta ore întregi și tot nu epuizăm subiectele. Ce fel de nuntă, clasică sau modernă? Ce fel de rochie, de sirenă sau de prințesă? Ce tematică? Ce aranjamente? Ce meniu? Cât de lungă va fi lista de invitați și cât de dulce tortul? Dar nu în ultimul rând, ce muzică alegem, pentru a avea nunta perfectă, la care am visat?

Când vine vorba de nunți, se spune că muzică face toată nunta.  Nu băgăm mâna în foc că este chiar așa, dar cu siguranță, are un aport important în procentajul de reușită al evenimentului. Ne dorim să ne simțim excelent. Atât noi, cât și invitații. Deci, ce formație evenimente alegem, pentru a ne petrece toată noaptea pe ringul de dans?

O alegere pe care nu o veți regreta poate fi Trupa Cazino. O trupa cover, cu un nume cunoscut și apreciat al acestei industrii. Asta datorită și celui care a înființat-o, și anume Adrian Filip. Dacă va sună cunoscut acest nume, dar nu știți de unde, va pot spune doar atât: Axxa și Amor, numele a două trupe extrem de cunoscute din muzică românească. Lui Adrian Filip i s-a alăturat de ceva vreme și Iulia Elena Manolache, una dintre cele mai apreciate concurente de la X – Factor. Bineînțeles, trupa este una completă, așa că celor doi li se mai alătură și un sunetist, doi tehnicieni și alți cinci instrumentalisti: chitară, clape, tobe, chitară bas și vioara. Așadar, tot ceea ce este necesar pentru a fi creată o atmosfera de vis la nuntă ta!

Fie că organizezi pe cont propriu nuntă, fie că apelezi la o firma specializată în organizarea a evenimentelor de acest gen, poți apela fără probleme la cei de la Trupa Cazino. Ei te pot ajută chiar și cu aducerea unei scene de 24 de metri pătrați în cazul în care nu există una în locul în care vei face nuntă. De asemenea, aceștia pot aduce la nuntă și o sonorizare sau lumini profesioniste. Bineînțeles, și un DJ există în cazul în care vrei să beneficiezi de serviciile lui. Astfel că recomandarea noastră este una singură:

Pune Trupa Cazino,în topul listei tale cu formație nuntă cover și pregătește-te să dansezi toată noaptea, pentru că nuntă ta va fi una de vis!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns