Esti aici
Femeia.ro > Promo > Ce neajunsuri are o sarcina amanata

Ce neajunsuri are o sarcina amanata

Sigur, este alegerea fiecareia cand sa aiba un copil. Dar nu trebuie uitat faptul ca, pe masura ce trec anii si organismul „imbatraneste”, in timpul nasterii te-ai putea confrunta cu unele neajunsuri. Iata trei dintre ele:

Diabet gestational Modificarile hormonale din timpul sarcinii sunt responsabile de cresterea nevoii de insulina a organismului. Se presupune ca, odata cu inaintarea in varsta, femeia incepe sa ia mai usor in greutate si este predispusa la diabet. Afectiunea se transmite si la fat, care poate lua un surplus de greutate si pune astfel probleme unei nasteri naturale.

Travaliu prelungit Faptul ca muschii uterului nu mai sunt la fel de puternici si de elastici ca la 20 de ani poate duce la un travaliu indelungat, care sa depaseasca 20 de ore. Pentru ameliorarea „chinurilor facerii“, doctorul poate decide sa-ti faca o anestezie epidurala.

Hemoragie la nastere si postpartum Placenta praevia (plasata foarte aproape de cervix) sau abruptio, diabetul gestational, medicamentele administrate pentru un travaliu indus sau operatia de cezariana, toate sunt factori de risc pentru aparitia hemoragiei.

Daca vrei o sarcina fara probleme dupa 35 de ani, fii adepta unui stil de viata sanatos cu mult inainte de a concepe bebelusul!

Comments

comments

Lasă un răspuns