Esti aici
Femeia.ro > Promo > Ce sa nu spui unei mirese in ziua nuntii

Ce sa nu spui unei mirese in ziua nuntii

După ce abia a terminat de [organizat nunta][1] (și cu siguranță știi cât de epuizant și stresant poate fi), te-ai aștepta ca ziua nunții să fie lejeră, iar mireasă să se bucure de acest moment important din viața ei.

Din păcate, nici această zi nu este lipsită de stres. Este nevoie să fii sigură că totul este în ordine la biserică și restaurant, că părul, machiajul și [rochia ta][2] arată perfect și, pe deasupra, unele persoane îți mai strică și dispoziția!

Iată câteva lucruri pe care să NU i le spui unei mirese în ziua nunții:

Semeni cu …. în ziua nunții ei!

Chiar dacă acesta vrea să fie un compliment, fiecare mireasă vrea să fie specială în această zi deosebită. Nu contează că arată ca o anumită vedetă, ea vrea să fie și mai frumoasă, mai frumoasă decât orice mireasă care a existat vreodată. În loc să o compari cu cineva, spune-i doar cât de perfect arată ea.

Te deranjează dacă trece și iubitul meu pe la nuntă?

Nunta a fost [organizată][3] deja, se știe clar câți invitați vor fi și în mod sigur nu mai este loc de încă cineva. În plus, este o nuntă, nu o simplă petrecere organizată la cineva acasă. Dacă nu ai anunțat dinainte că vei veni cu cineva, este mai bine să nu o faci acum.

Nu te panica, dar…

Oricât de bine ai organizat o nuntă, pot apărea anumite probleme. Mireasa este conștientă de asta și se gândește mereu că ceva se pote întâmpla, așa că nu o supăra cu o astfel de formulare.

În schimb, află întâi dacă altcineva o poarte rezolva. Dacă doar mireasa se poate ocupa de asta, încearcă să îi spui cu alte cuvinte și propune-i rezolvări.

Nu va observa nimeni detaliile

Ba da! Mireasa! Chiar dacă poate unii dintre invitați nu vor observa mici detalii din coafura miresei, ea nu se va putea gândi decât la asta.

Iar dacă este vorba de vreo decorațiune, gândește-te că mireasa a pierdut mult timp în organizarea nunții, deci nu îi spune că ce a făcut este inutil și oricum nu va observa nimeni.

Nu vreau să stau lângă acea persoană!

Din păcate, [aranjatul invitațiilor la mese][4] s-a făcut cu mult timp înainte, iar mireasa nu are chef să refacă totul în ziua nunții. Nu contează despre cine este vorba sau dacă îți va strica ție ziua, nu trebuie să stici ziua mirilor spunându-le să facă schimbări acum.

De ce nu a fost invitat și el la nuntă?

Acesta nu e momentul potrivit să întrebi mireasa de ce nu a invitat pe cineva la nunta sa. Cu siguranță a avut motivele ei și nu este nevoie să îi aduci aminte de ele.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/sfaturi-de-la-un-event-planner-pentru-o-nunta-reusita
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-transformi-rochia-de-mireasa-dupa-nunta
[3]: https://www.miresici.ro/articole/cum-organizezi-o-nunta-cu-tematica-asiatica
[4]: https://www.miresici.ro/articole/problema-copiilor-la-nunta-acceptam-sa-vina-invitatii-cu-copii

Comments

comments

Lasă un răspuns