Esti aici
Femeia.ro > Promo > Ce trebuie să știi când alegi un sistem de monitorizare bebeluși

Ce trebuie să știi când alegi un sistem de monitorizare bebeluși

Când ai un copil, nu vrei să-l scapi din ochi nicio clipă, cel puțin în primii ani de viață. Exceptând scenariul în care se inventează multiplicarea corporală, nu prea ai cum să faci asta, decât dacă apelezi la un sistem de monitorizare audio-video. Chiar dacă pare mai mult un moft al erei moderne, suntem convinși că și părinții noștri ar fi apreciat ajutorul unor astfel de dispozitive. Pentru că sunt mai mult decât gadget-uri inteligente, sunt surse de pauze binemeritate. Și dacă n-ai timp să bați magazinele de specialitate în căutarea celui mai potrivit sistem, găsești o gamă variată în rate la eMAG. Trebuie doar să știi cum să le alegi.

Cele mai ieftine versiuni sunt sistemele audio, care te anunță ce se întâmplă în camera alăturată doar prin sunete. Dar și aici, e important să alegi un model de calitate, care transmite un sunet clar la orice volum. Un microfon bun ar trebui să poată capta și cele mai finuțe scâncete și să ți le transmită 2-3 metri mai încolo, suficient de tare încât ție să-ți sară și cel mai dulce somn. E important aici să aibă și funcția de activare la sunet, astfel încât dispozitivul să intre în funcțiune doar când detectează ceva, dincolo de sunetul de fundal.

Mai sus pe scara de preț, poți să alegi ambele fațete ale transmisiunilor în direct din camera celui mic. Și sunete, și imagini. Sunt mai scumpe, dar nu cu mult. Și îți permit să vezi mai clar de ce plânge micuțul. Pentru asta însă, ai nevoie de o imagine clară. Ai grijă la calitate camerei, dar și a display-ului. Mai există o variantă, în care imaginea captată de dispozitv este transmisă prin WI-FI către smartphone-ul tău.

Ajungem și la cele mai scumpe versiuni, dar pe bună dreptate. Sistemele de monitorizare cu senzor de mișcare realizează o înregistrare mai în detaliu a copilului. Practic, acesta citește mișcările, pulsul și ritmul cardiac, iar tu primești o alertă doar atunci când există un motiv serios de îngrijorare. Astfel, sistemul folosește nu doar camere și microfoane, ci și pad-uri cu senzori pentru pătuț sau care se aplică pe scutec, pentru a măsura respirația și semnele vitale ale copilului.

Indiferent ce alegi, e important să nu lași prețul să decidă. Alege rațional și imaginează-ți ce versiune va fi cea mai potrivită pentru situația ta. Poate că un sistem stric audio te va pune tot timpul pe drumuri către camera copilului. Sau poate că unul full option ți se va părea prea intrusiv. În orice situație, dacă folosești un card precum CardAvantaj, vei putea să cumperi imediat orice produs și să-l plătești în rate fără dobândă*. Pentru că sigur există și alte cheltuieli pe listă.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns