Esti aici
Femeia.ro > Promo > Ce trebuie sa stii despre primul an de casnicie

Ce trebuie sa stii despre primul an de casnicie

1. Un nou statut. Dacă până acum te foloseai de orice posibilitate să vorbești despre ”logodnicul” tău, acum va fi ”soțul” tău, iar tu vei fi…soție, nevastă și toate cele! O să pară ireal, dar te vei obișnui rapid.
2. Toată lumea o să bată apropo-uri despre un copil. Nu te lăsa copleșită de acest gând, pentru că este o decizie care vă aparține ție și soțului tău.

*Citește și: [3 idei unice pentru nunta ta][1]*

3. Vor apărea mici conflictele. Și împăcările. Și apoi iar discuții…dar asta este absolut normal într-o căsnicie, iar atât timp cât sunteți înțelegători nu se vor transforma în ceva mai grav.
4. Soacra ta va fi mult mai prezentă în viața voastră. Poate că e de bine, poate nu, asta depinde de personalitatea ei și de cât de cât de puternică ești tu.
5. O să te gândești mai mult la mama ta. Deși aveți o relație apropiată, o vei privi din altă perspectivă acum. O vei privi din aceeași poziție în care este și ea și cu siguranță că vei fi mai înțelegătoare.

*Citește și: [Sex perfect in noaptea nuntii][2]*

6. Sexul va fi mai…rar. Acesta este purul adevăr. Doar dacă nu cumva ești hotărâtă să nu îți abandonezi viața sexuală și vei avea grijă să adaugi mereu ”condimente”.
7. Mai puțin timp personal. Serile cu fetele în oraș vor fi mai rare și în unele cazuri nepotrivite.
8. Vei primi cadouri practice, pentru acasă. Gata cu fardurile și bijuteriile, bun venit robot de bucătărie și expresor! Pe cele din urmă le vei aprecia mult mai mult.
9. Ai mereu impresia că ai uitat ceva. Dacă până la nuntă erai extra-ocupată cu organizarea, acum ai mai mult timp liber, dar ai de planificat viața voastră împreună ca soț și soție.

*Citește și: [Fara crize de familie in ziua nuntii][3]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/3-idei-unice-pentru-nunta-ta
[2]: https://www.miresici.ro/articole/sex-perfect-in-noaptea-nuntii
[3]: https://www.miresici.ro/articole/fara-crize-de-familie-in-ziua-nuntii

Comments

comments

Lasă un răspuns