Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cei mai buni wedding planneri: voi doi

Cei mai buni wedding planneri: voi doi

1. Când implici pe cineva în organizarea nunții, părerile acelei persoane te vor ajuta să te decizi. Cine vrei să fie cel care te ajută să faci alegerile? Mama, prietena, wedding planner-ul, sau chiar cel alături de care vei fi personaj principal în ziua cea mare? Exact, voi doi sunteți cei care trebuie să ia deciziile, în funcție de preferințele voastre! Sigur că părerile prietenilor și familiei sunt importante, dar hotărârea finală e numai a voastră.

[*Totul despre agentiile de nunti*][1]

2. Și dacă nu puteți fi de acord? Cu atât mai bine. Organizarea nunții este un test pentru voi, care vă va arăta cât de bine funcționați ca și cuplu atunci când veți întâlni obstacole. Sperăm să descoperiți unul în celălalt sprijinul și înțelegerea de care aveți nevoie.

3. Învățați să faceți compromisuri. Tu vrei tortul cu aromă de vanilie, el îl vrea de ciocolată. Tu vrei fântână de ciocolată și fructe exotice, el vrea candy bar. Sunt alegeri simple, dar puteți să faceți compromisuri? Acum veți afla.

[*6 sfaturi sa iti pastrezi calmul in ziua nuntii*][2]

4. Este mai puțin costisitor decât să angajați un wedding planner. Deși un profesionist ar putea să vă ofere răspunsul la toate întrebările imediat, veți avea o mai mare satisfacție dacă le aflați singuri. Va fi dificil, dar împreună veți reuși!

[*10 reguli generale pentru viitorii miri*][3]

5. Vă veți cunoaște mai bine. Niciodată nu poți spune că ai ajuns să îl cunoști cu adevărat pe cel de lângă tine, dar dacă vrei să îi cunoști latura ascunsă, stai în preajma lui în perioadele dificile. Atunci iese la iveală tot ce e mai rău din tine și deși nu e bine să vă lăsați copleșiți de stresul organizării, vor fi destule momente tensionate.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/totul-despre-agentiile-de-nunti
[2]: https://www.miresici.ro/articole/6-sfaturi-ca-sa-ti-pastrezi-calmul-in-ziua-nuntii
[3]: https://www.miresici.ro/articole/10-reguli-generale-pentru-viitorii-miri

Comments

comments

Lasă un răspuns