Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cel mai mare targ scolar din tara la Bucuresti Mall si Plaza Romania

Cel mai mare targ scolar din tara la Bucuresti Mall si Plaza Romania

Peste 30 de expozanti ii vor astepta pe parinti, alaturi de copii, cu o variata oferta de rechizite, uniforme, echipamente pentru sport, dar si spectacole si jocuri educationale.

”Targul Expo Start School devine timp de doua week-end-uri locul mult asteptat de parinti, dar si de copiii lor. Am pregatit in cele doua mall-uri Bucuresti Mall si Plaza Romania cele mai avantajoase oferte scolare atat la imbracaminte cat si la carti, instrumente de scris, jocuri educationale si multe altele, precum si o serie de activitati de distractie pentru cei mici”, a declarat Roxana Dumitru, Marketing Director Anchor Grup.

In cadrul targului nu vor lipsi nici spectacole de muzica si dans, demonstratiile de karate, vernisaje sustinute de aproximativ o mie de copii talentati de la cluburile participante, ateliere de creatie, lectii de origami, pictura pe sticla sau chitara.

Spatiile de joaca si de relaxare vor fi amenajate in aer liber, unde vor avea loc workshop-uri, testari de produse, prezentari de moda si un concert de muzica reggae.

Accesul este liber, iar pe durata targului vizitatorii sunt asteptati in intervalul orar 10.00-22.00.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns