
Creme pentru tortul de vanilie
– Creme pe baza de fructe: zmeura, cirese, portocale rosii, capsune, fructul pasiunii, piersice, mango, ananas, branza dulce de vaci cu lamaie.
– Creme cu nuci: migdale, martipan, fistic, alune, unt de arahide.
– Spume si creme cu unt: mocha, amaretto, cappuccino, ciocolata alba, ciocolata, vanilie, crema bavareza.
– Optiuni inedite: cannoli (desert de patiserie sicilian), frisca de nuca de cocos, ciocolata ganache.
Citeste si: Protocolul tortului de nunta
Creme pentru tortul de ciocolata
– Creme pe baza de fructe: zmeura, cirese, portocale, banana, capsune.
– Creme cu nuci: migdale, martipan, fistic, alune, unt de arahide.
– Spume si creme cu unt: mocha, cafea (Kahlua, espresso, cappuccino), menta, ciocolata, ciocolata alba, vanilie, crema bavareza.
– Optiuni inedite: mascarpone, cannoli sau frisca de nunca de cocos, ciocolata ganache.
Citeste si: 6 idei pentru un tort de nunta modern
Creme pentru tortul catifea rosie (red velvet cake)
Este un desert preluat de la americani, care a inceput sa capete popularitate si la noi. E format din straturi de culoare rosie sau maro spre rosu, acoperit cu crema de vanilie sau de branza. Culoarea rosie era original obtinuta din reactia pudrei de cacao cu ingredientele acide din zer. Dar mai nou, culoarea rosie se obtine adaugand coloranti.
– Creme pe baza de fructe: cirese, zmeura, mure.
– Creme cu nuci: migdale, nuci, amaretto.
– Spume si creme cu unt: mascarpone, crema de branza, ciocolata alba.
– Optiuni inedite: portocale, crema bavareza.
Citeste si: 5 sfaturi utile pentru alegerea tortului de mireasa
Creme pentru tortul de morcovi
– Creme pe baza de fructe: lamaie, zmeura.
– Creme cu nuci: migdale, nuca.
– Spume si creme cu unt: lamaie, ciocolata alba, vanilie, crema de branza.
– Optiuni inedite: cannoli sau crema bavareza, mascarpone.
Creme pentru prajitura ingerilor (angel food cake)
Este o prajitura foarte populara in SUA, care se prepara din albusuri si se coace intr-o forma rotunda cu tub. Neavand galbenusuri, deci grasime, are o textura pufoasa si este un desert foarte lejer.
– Creme pe baza de fructe: branza dulce de vaci cu lamaie, anansa, mure, portocale, zmeura
– Creme cu nuci: nuci.
– Spume si creme cu unt: crema de branza, ciocolata alba.
– Optiuni inedite: afine, nuca de cocos.
Citeste si: Nunta regala: Iata cel mai spectaculos tort de nunta!
Creme pentru tortul de lamaie
– Creme pe baza de fructe: branza dulce de vaci cu lamaie, zmeura, mure.
– Creme cu nuci: migdale, martipan, alune de padure.
– Spume si creme cu unt: lamaie, ciocolata alba, vanilie.
– Optiuni inedite: cannoli sau crema bavareza, crema de branza, mascarpone.
Creme pentru tortul de portocale
– Creme pe baza de fructe: branza dulce de vaci cu portocale rosii sau cu lamaie, mure.
– Creme cu nuci: nuci.
– Spume si creme cu unt: ciocolata, scortisoara, ciocolata alba, crema de branza.
– Optiuni inedite: caise, mango, mocha, miere.
Citeste si: Provocare culinara: Gateste-ti singura tortul de nunta!