Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cele mai frumoase palate unde poti face nunta

Cele mai frumoase palate unde poti face nunta

Ziua nunții este unul dintre cele mai importante momente din viața unei femei, astfel încât e de înțeles să nu îți dorești numai o rochie perfectă și decorații minunate, ci și un decor foarte deosebit, unde să te simți ca o adevărată prințesă. Și ce loc ar fi mai potrivit decât un castel sau un palat?

Nu trebuie să ai sânge albastru sau să fii o vedetă bogată pentru a-ți face nunta la un palat. Chiar în România sunt numeroase palate sau castele unde poți organiza o nuntă elegantă pe care o vei ține minte toată viața.

Dacă te gândești să îți faci nunta la un palat, iată care sunt cele mai frumoase din țară.

[Cele mai frecvente nemultumiri in randul invitatilor][1]

Palatul Bragadiru a fost constuit în 1905 și se află chiar în centrul Bucureștiului. Are o capacitate de 360 de persoane (sau 400, dacă se folosesc și balcoanele), iar prețul închirierii începe de la 3800 de euro. În acest preț intră închirierea sălii, decorațiunile, majordom la intrare, lumini și welcoming cu șampanie și tartine. Meniurile încep de la 65 euro de persoană.

Palatul Mogoșoaia se află la numai 14 kilometri de București, iar pe domeniul său găsești și o biserică unde poate fi oficializată cununia religioasă (800 lei pe oră). Restaurantul palatului are o capacitate de 150 de persoane, dar poți organiza nunta și în aer liber, pe pajiștea unde încap 300 de invitați. De asemenea, mai ai la dispoziție și sala Marin Preda, unde încaă 90 de persoane. Pentru cort poți scoate din buzunar până la 2000 de euro, însă pentru locațiile interioare nu se percepe chirie. Meniurile încep de la 75 euro de persoană.

Palatul Știrbey se află în Buftea, la 20 de kilometri de București și are, asemeni palatului Mogoșoaia, o capelă unde poate fi oficializată cununia. Prețurile încep de la 1000 de euro și includ covor roșu, parcare păzită, vesela, fețe de masă și huse pentru scaune, iar meniul începe de ala 53 euro de persoană.

[Reguli de eticheta: Invitatii din afara orasului][2]

Palatul Snagov se află la 35 kilometri de Bucureși și îți poți face nunta în interior (în jur de 6000 euro) sau pe pajiște (3000 euro). În interior pot încăpea până la 300 de invitați, în funcție de sală. Meniurile încep de la 59 euro de persoană.

Castelul Bran, situat la 30 de kilometri de Brașov, în pasul Bran-Râcăr, dispune de numeroase săli, însă nu se poate organiza o nuntă mai mare de 200 de persoane. Prețurile meniurilor încep de la 50 euro de persoană, iar închirierea de la 5000 de euro. Chiar și unii străini au organizat nunta aici, primii dintre ei fiind un cuplu de germani de au plătit nu mai puțin de 17000 de euro.

Castelul Corvinilor a fost construit în secolul al XV-lea și se află în Hunedoara, pe o stâncă la picioarele căreia curge pârâul Zlaști. Și de această dată ai la dispoziție o biserică unde poate fi oficializată cununia și care poate fi închiriată cu 800 de lei pe oră. Pentru una dintre sălile castelului trebuie să scoți din buzunar 1200 lei pe oră.

Castelul Cantacuzino se află în Bușteni și este înconjurat de cascate, grote și fântâni arteziene, iar în apropiere se află munții Bucegi. Poți organiza nunta atât în una din sălile castelului (max. 200 de invitați), cât și în cort (600 invitați). Indiferent ce variantă preferi, chiria costă 5000 de euro. Meniul începe de la 100 euro de persoană.

Dacă îți dorești să afli mai multe informații despre aceste palate și castele, citește părerile miresicilor de pe [forumul nostru][3].

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cele-mai-frecvente-nemultumiri-in-randul-invitatilor
[2]: https://www.miresici.ro/articole/reguli-de-eticheta-invitatii-din-afara-orasului
[3]: https://www.miresici.ro/forum/showthread.php?t=22150

Comments

comments

Lasă un răspuns