Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cele mai frumoase poze cu copii

Cele mai frumoase poze cu copii

Fie ca mergeti la mare, la munte sau va asteapta o vacanta la tara, la bunici, fotografiile sunt esentiale. Si, desigur, doresti sa ai cele mai reusite fotografii de vacanta cu copilul tau.

Cum sa faci cele mai frumoase fotografii cu copii

Cateva sfaturi, de la autorii blogului Uite cine vorbeste (UCV), pentru a obtine cele mai reusite fotografii cu copii.

Fa poze seara sau dimineata
Cea mai indicata lumina pentru fotografii este dimineata, pana pe la ora 11, sau seara dupa ora 18 pana la apus. Atunci lumina nu este atat de puternica incat sa creeze umbre pe fetele celor dragi (retine: nu fotografia nazdravanul in plin soare!). In plus, fotografiile la rasarit şi la apus au un farmec aparte si culori deosebite.

Nu neglija perspectiva
Cobora-te la nivelul copilului tau. Fotografiat de jos in sus, copilul va parea un gigant, iar invers, fata ii va fi mai mare decat corpul.

Spontaneitatea conteaza: fotografia e o joacă, nu un ordin!
Renunta la clasicele indemnuri: “Zambeste la poze”, “uita-te la noi” sau “stai, nu te misca”. Pozele ies, desigur, dar nu vor surprinde expresia spontana si veselia pură a copilului. Jucati-va, radeti impreuna, si cauta sa imortalizezi momentele de veselie, mutrisoarele amuzante sau pozitiile interesante.

Alege aspectul care conteaza
Nu incarca fotografia inutil cu peisaj, accesorii sau cine stie ce mai vrei sa apara in poza. Concentreaza-te pe expresia copilului. Mare atentie la decor: cu siguranta nu vrei sa apara in acelasi cadru cu puiul tau si cosul de gunoi din spate.

Alege imbracamintea potrivita
Pentru o poza de familie, alege o tinuta asortata cu cea a copilului si a partenerului tau pentru a evita un amalgam de culori care va atrage atentia asupra hainelor purtate, nu asupra expresiilor voastre. In plus, vara este un anotimp plin de culoare, iar cadrul va fi plin de culoare

 

Comments

comments

Lasă un răspuns