Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cele mai importante 5 avantaje ale unui card cadou

Cele mai importante 5 avantaje ale unui card cadou

card cadou

Cu toate că, în urmă cu câțiva ani, un card cadou era mai degrabă considerat o soluție de ultim moment pentru cei care nu aveau timp de shopping, în prezent acesta este printre cele mai des întâlnite daruri pentru cei apropiați. Desigur, există și multe avantaje la alegerea acestei opțiuni de a face o persoană fericită. Astfel, în societatea de astăzi, un card cadou nu mai înseamnă că persoana respectivă nu și-a dat interesul îndeajuns pentru a căuta un dar pe măsură, ci este o metodă viabilă de a-ți arăta recunoștința față de cei dragi, profitând de tehnologia prezentului. Din acest motiv, îți prezentăm 5 avantaje surprinzătoare ale unui serviciu de tip Card Cadou:

  1. Un card cadou va fi întotdeauna utilizat

Când dăruiești unei persoane dragi un Card Cadou, poți fi sigur că acesta va fi folosit. Chiar dacă persoana respectivă nu îl utilizează pe loc, ea are la dispoziție 12 luni pentru a se hotărî asupra produsului preferat. De asemenea, în cazul în care nu dorește să îl folosească, îl poate face cadou mai departe, deoarece cardul nu este nominal.

  1. Este comod și foarte ușor de folosit

În fiecare an, din ce în ce mai multe persoane își fac cumpărăturile online. Un Card Cadou este foarte ușor de folosit, atât online, cât și în magazinele fizice. Caută pe site-ul CardCadou.online lista cu magazine partenere și alege-ți dintre numeroasele produse și servicii, de la articole de îmbrăcăminte, gadgeturi și accesorii pentru smartphone, până la zile la spa și multe altele!

  1. Este varianta perfectă pentru cei care nu doresc să cheltuie mai mult decât trebuie

În perioada sărbătorilor, sau în preajma evenimentelor importante ori ale onomasticelor persoanelor dragi, mulți dintre noi avem tendința de a ne întinde mai mult decât ne este plapuma, cheltuind fără discernământ. Un Card Cadou are avantajul că este încărcat cu o suma fixă, de 100, 150, 250 de Lei sau orice combinație dintre acestea. În plus, acest lucru face ca, în situația în care ai de făcut mai multe cadouri în același timp, să poți monitoriza bugetul alocat cu o mai mare ușurință.

  1. Oricine își dorește un Card Cadou

Un Card Cadou este un dar impresionant nu doar în perioada sărbătorilor, ci și în restul anului, la aniversări, onomastici sau alte ocazii. Cu toate că nu multe persoane admit acest lucru, un studiu a demonstrat că peste 60% din respondenți preferă un Card Cadou în favoarea altor daruri. Așadar, în loc să încerci să ghicești ce își dorește o persoană anul acesta, dăruiește-i un Card Cadou și vei ști cu siguranță că va fi folosit!

  1. Este foarte simplu de comandat

Tot ce trebuie să faci este să intri pe CardCadou.online, de unde alegi suma, metoda de plată și adresa destinatarului. În plus, poți personaliza cardul cu un mesaj pentru cel drag, care să îi demonstreze aprecierea ta! De asemenea, livrarea este foarte rapidă, iar comenzile făcute până în ora 15:00 vor fi preluate de către firma de curierat în aceeași zi! Astfel, devine o soluție excelentă nu doar pentru cei care nu au timpul necesar pentru a se plimba prin magazinele aglomerate, ci și pentru cei care sunt plecați din țară, dar vor să le facă o surpriză plăcută celor dragi.

 

 

 

Sursa: Adserving iAgency.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns