Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cele mai nesuferite obiceiuri ale invitatilor

Cele mai nesuferite obiceiuri ale invitatilor

Dintre atâția invitați vor fi cu siguranță câțiva care, fără să realizeze, vor avea un comportament care lasă de dorit. Și dacă până acum te amuzai pe seama lor, la propria nuntă nu ți se va mai părea nimic de râs.

[*Pe cine sa nu inviti la nunta*][1]

Iată cele mai populare crime sociale de care se fac vinovați invitații.

1. Invitata care poartă alb sau o rochie într-o nuanță foarte deschisă. Atunci când îți sosesc invitații se uită bulversați când la tine când la ea, încercând să își dea seama dacă nu cumva au greșit locația și au ajuns la altă nuntă.

2. Invitații care postează fotografii cu tine, fără să îți ceară permisiunea, în care arăți…mai puțin dezirabil. În timpul vânătorii de fotografii cu ”maimuța”, ba pardon, mireasa, invitații tăi te vor fotografia non stop, așa că ai grijă să păstrezi expresia de amfitrioană amabilă și frumoasă toată seara. Nu se știe când se îndreaptă un blitz spre tine.

[*10 categorii de invitati de care te poti lipsi*][2]

3. Invitații cărora le sună telefonul în timpul ceremoniei…la care apoi răspund, sau îl lasă să sune până la final. Evident, mai sunt încă oameni certați cu tehnologia dar asta nu este o scuză. Roagă-i înainte de eveniment să îți dea telefoanele pe silențios/vibrații sau dacă nu se pricep, să le închidă. Cine ar vrea ca în mijlocul emoțiilor și al lacrimilor pe cale să o ia la vale în timpul ceremoniei religioase, în încăpere să răsune ultimele hit-uri la modă? ”Tranquila” pe naiba!

4. Invitații care confirmă dar nu mai vin și nu anunță. Se bazează pe înțelegerea ta de parcă nu știu costurile nunții și cât de important este să anunți la restaurant un număr de invitați cât mai aproape de realitate. Desigur, nu va judeca nimeni un invitat care a avut o urgență în ziua nunții, doar pe cei cărora le-a pierit cheful fix în ziua respectivă.

[*Nunta ta si copiii invitatilor*][3]

5. Invitații care se feresc de tine după ce au primit invitația ”ca dracul de tămâie”. Un simplu nu ar fi de-ajuns, însă aceștia se dau în ceasul morții să te evite pentru a nu confirma…nici infirma.

6. Invitații cre fac comentarii gălăgioase în timpul ceremoniei religioase sau în timpul speech-ului. Și culmea e că râd în hohote pe seama filmului de aseară, nici măcar nu sunt atenți la ce se întâmplă la nuntă.

7. Grupurile de bârfitoare, care se strâng în cercuri mici pentru a comenta alegerile vestimentare ale celorlalți și care râd pe înfundate pe seama altora.

[*Codul bunelor maniere la nunta*][4]

Tot în această categorie intră și cei care îți dau sfaturi nesolicitate precum *”drăgălașa, acoperă-ți decolteul ala, nu e frumos să stai așa în fața rudelor”*.

8. Unchii și verii care te dansează de-ți rup opincile…că deh, pentru asta au plătit.

9. Invitații care se plâng că locația și meniul costă prea mult și comentează alegerea ta.

10. Invitații care nu au o limită la băutură și se fac de răs. Deși nu ar trebui să fie problema ta, nu îți face plăcere să știi că li s-a făcut rău ori s-au certat cu partenerele la nunta ta, nu?

[1]: https://www.miresici.ro/articole/pe-cine-sa-nu-inviti-la-nunta
[2]: https://www.miresici.ro/articole/10-categorii-de-invitati-de-care-te-poti-lipsi
[3]: https://www.miresici.ro/articole/nunta-ta-si-copiii-invitatilor
[4]: https://www.miresici.ro/articole/codul-bunelor-maniere-la-nunta

Comments

comments

Lasă un răspuns