Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cele mai raspandite temeri in privinta casatoriei

Cele mai raspandite temeri in privinta casatoriei

Dacă următoarele idei nu te sperie, înseamnă că intri în căsnicie cu piciorul drept. Dacă, totuși, te îngrijorează ceva, discută cu logodnicul tău, veți avea ocazia să vă spulberați orice nelămurire.

[*5 mituri despre casatorie*][1]

Te temi de divorț?

Până la urmă, divorțul nu este un lucru atât de rău, dacă se va ajunge acolo.Este bine de știut că există o cale de ieșire dacă se întâmplă ceva iremediabil cu voi doi. Divorțul este un drept pentru care au luptat generații, așa că nu trebuie să te temi de el. Dacă îi faci loc între gândurile tale de acum va ajunge să te bântuie și să îți strice liniștea și echilibrul sufletesc pe care căsătoria le va aduce în viața ta.

Te temi că te va înșela?

Dacă ai motive întemeiate să crezi asta, înseamnă că partenerul tău nu este tocmai de încredere și că te-ai grăbit să faci acest pas. Dacă, totuși, în timpul relației voastre de până acum nu au fost astfel de incidente, ce te face să crezi că vor exista de acum încolo?

[*Ce trebuie sa stii despre primul an de casnicie*][2]

Căsătoria vă va suda relația și vă va învăța să fiți uniți, la bine și la rău. Dacă ai mici accese de gelozie poate că ar trebui să îi mărturisești asta iubitului tău ca să puteți rezolva la timp orice neînțelegere.

Te temi că vei repeta aceleați greșeli ca părinții tăi?

De cele mai multe ori ne influențează experiențele celor din jur, mai ales dacă sunt negative. Dar voi nu sunteți părinții / prietenii vorștri, voi aveți șansa să faceți totul așa cum trebuie. Poate că voi veți fi exemplul pozitiv de relație din anturajul vostru. Dă o șansă căsniciei înainte să îi pui o etichetă urâtă.

[*Casnicia este sanatoasa*][3]

Te temi că dragostea va dispărea?

De fapt, te temi de rutină. Poate că vor dispărea fiorii de la început, dar dragostea voastră nu va face decât să crească și să devină complexă, pe măsură ce relația voastră avansează. Dacă stai bine să te gândești, căsnicia implică un grad ridicat de cofort și siguranță – orice-ar fi, soțul tău e lângă tine să te susțină!

[*3 idei unice penu nunta ta*][4]

Te temi de necunoscut?

Cine nu se teme? Însă căsătoria este cea mai frumoasă dintre necunoscute. Ea îți va aduce multe schimbări în viață, naturale, în sensul evoluției personale și familiale. Iar cel mai important lucru este că vei avea un sprijin permanent pentru a trece mai ușor peste probleme și pentru a te bucura de succes.

Scutură-ți bine temerile din cap și intră cu încredere în cea mai frumoasă și importantă etapă din viața ta, căsătoria!

[1]: https://www.miresici.ro/articole/5-mituri-despre-casatorie
[2]: https://www.miresici.ro/articole/ce-trebuie-sa-stii-despre-primul-an-de-casnicie
[3]: https://www.miresici.ro/articole/casnicia-este-sanatoasa
[4]: https://www.miresici.ro/articole/3-idei-unice-pentru-nunta-ta

Comments

comments

Lasă un răspuns