Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) La ce apelează tot mai mulți români pentru relaxarea de week-end

(P) La ce apelează tot mai mulți români pentru relaxarea de week-end

centrul THAIco SPA

Tot mai mulți dintre românii care nu au apucat să își facă până acum o rezervare la mare caută noi locuri de relaxare. Nici pentru cei care s-au orientat către munte, specialiștii nu au vești grozave. Se pare că gradul de ocupare al locurilor de cazare este destul de ridicat și aici, astfel că trebuie să vă grăbiți în cazul în care optați pentru o escapadă la munte.

Tot specialiștii ne îndrumă să avem grijă la mijloacele de circulație, pentru că autostrăzile vor fi extrem de aglomerate în special în acest sfârșit de lună, prezicându-se un trafic aglomerat și pentru luna august și începutul lunii septembrie.

Pentru toți cei care au ales să-și petreacă vacanța în oraș, aceștia trebuie să știe că au mai multe opțiuni la dispoziție pentru a-și petrece timpul liber și pentru a se relaxa. Puteți opta pentru un refugiu în propria casă, însa ar trebui să știți că timpul excesiv pierdut în fața televizorului, laptopului sau al smartphone-ului poate avea pe termen lung efecte negative. iar izolarea poate aduce cu sine stări de depresie. Așadar, cel mai recomandat este să găsiți o modalitate plăcută de a vă petrece timpul, pentru a vă relaxa mintea și trupul.

Dacă o plimbare în parc sau o simplă revedere cu apropiații și/sau rudele nu vi se pare extrem de atractivă, puteți opta pentru un ritual complet de relaxare la SPA Bucuresti. Tot mai mulți români apelează la acest centru de relaxare situat în inima capitalei, unde aceștia vor găsi echilibrul necesar pentru a se încărca cu forțe proaspete.

Puteți apela la centrul THAIco SPA atât înainte de vacanță, pentru a vă aduna toate energiile și pentru a vă umple cu o stare de entuziasm, în timp ce corpul și mintea perfect sănătoase vor fi mai receptive către cunoaștere și distracție. În acest centru SPA vă puteți elibera de stres, de agitație și de orice energie negativă care vă înconjoară. Dar în același timp este și o variantă ideală pentru toți cei care nu vor să treacă anul și concediul fără a avea parte de o sesiune de relaxare pe cinste. Ședințele exclusiviste pentru SPA și masaj Bucuresti sunt disponibile în orice zi a săptămânii, de luni până vineri și chiar și în weekend.

Din serviciile pe care THAIco SPA le oferă nu lipsesc o serie de tratamente speciale și tehnici inedite de machiaj și înfrumusețare. Atât doamnele cât și domnii se pot refugia aici în weekend și nu numai, pentru a dobândi o frizură/coafură nouă, cât și pentru a se relaxă pe cinste. Vă așteaptă o serie de masaje asiatice inedite, într-un cadru inspirat de cele mai spirituale centre asiatice. Astfel, aici veți regăsi un personal calificat specializat care apelează doar la tehnici de ultimă oră pentru a aduce armonia și fericirea în sufletul vostru.

Programările se pot face telefonic sau prin intermediul site-ului web, în mod gratuit. Totodată, pe site-ul oficial al companiei puteți descoperi și descrieri detaliate și complete a portofoliului și a serviciilor oferite, cât și oferta de preț pentru fiecare serviciu în parte.

Mai multe detalii găsiți accesând site-ul THAIcoSPA.ro

 

 

 

Sursă foto: thaicospa.ro 

Comments

comments

Lasă un răspuns