Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cereri in casatorie…a la Hollywood

Cereri in casatorie…a la Hollywood

Prințul William și Kate Middleton

Cât de ușor a fost oare pentru William să o ceară în căsătorie pe iubita lui de atunci, actuala soție, Kate Middleton, în situația în care odată cu acest statut îi va reveni într-o zi și statutul de Regină a Angliei?

[*Cele mai extravagante cadouri de nunta pentru vedete*][1]

Cererea a fost plănuită de prinț în cadrul unei călătorii în Africa. Acesta a ținut inelul de logodnă timp de 3 săptămâni ascuns în ruxac, pe care îl căra literalmente pretutindeni pentru a evita să îl găsească iubita sa din greșeală.

Brad Pitt și Angelina Jolie

Un moment pe care nu doar cei doi protagoniști îl așteptau, ci și toți fanii lor din lumea întreagă. Brad Pitt a cerut-o de soție pe Angelina în casa lor, în prezența celor 6 copii ai lor. Inelul pe care i l-a oferit acesteia a costat aproximativ 500 mii de dolari și a fost special creat pentru Angelina, cu un diamant de 16 carate.

[*Sfaturi de la Vera Wang pentru alegerea rochiei perfecte*][2]

Cary Heart și Pink

După cum o știm pe cântăreață, nu este tocmai genul romantic, așa că nu a mai așteptat să fie cerută, ci a luat inițiativa și i-a propus chiar ea să se căsătorească iubitului ei. În timp ce acesta făcea ture de circuit pe motocicletă, Pink i-a scris pe un panou *”vrei să te căsătorești cu mine?”*. Cary nu a avut nicio reacție, așa că Pink a adăugat, tot pe panou, că nu glumește. Cary a abandonat cursa și s-a dus fericit la iubita sa cu un răspuns cât se poate de afirmativ.

[*10 modele de rochii de mireasa iconice din filme*][3]

Robbie Williams și Ayda Field

Robbie a mărturisit că este adeptul misticimului și că la începutul relației cu Ayda se întâmpla mereu un fapt care l-a convins că aceasta este ”aleasa” lui. De fiecare dată când tăia un pachet de cărți în două, la mijloc îi pica mereu ”dama de pică”. Astfel s-a hotorât să îi ceară mâna iubitei sale cu ajutorul a patru cărți de joc (toate dame)pe care a scris câte un cuvânt: *te căsătorești cu mine?*

[*Nunta actritei Christina Applegate*][4]

Tom Cruise și Katie Holmes

Deși mariajul lor nu a rezistat în timp, dovedind că diferențele dintre cei doi actori au fost prea mari pentru a face căsnici lor să funcționeze, ei au avut parte de un început minunat. Tom a dus-o pe Katie la Paris, orașul iubirii, și a cerut-o de soție lângă turnul Eiffel.

Seal și Heidi Klum

Pentru această ocazie, Seal a dus-o pe cea care avea să îi fie soție mai târziu pe un ghețar, unde a pus să fie construit special pentru ei un igloo. Ce s-a întâmplat acolo, doar cei doi știu, cert este că răspunsul lui Heidi a fost unul pozitiv.

[*Cele mai celebre nunti ale anului 2012*][5]

Charlie Sheen și Brooke Mueller

Actorul și-a dus iubita în Costa Rica, unde i-a oferit acesteia un ceas marca Patek Phillipe, inscripționat cu următorul mesaj *”B…vrei să ne căsătorim? Cu dragoste, C”*. Mai apoi i-a oferit logodnicei sale un inel cu un diamant galben de 11 carate în montură de platină.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cele-mai-extravagante-cadouri-de-nunta-pentru-vedete
[2]: https://www.miresici.ro/articole/sfaturi-de-la-vera-wang-pentru-alegerea-rochiei
[3]: https://www.miresici.ro/articole/10-modele-de-rochii-de-mireasa-iconice-din-filme
[4]: https://www.miresici.ro/articole/nunta-actritei-christina-applegate
[5]: https://www.miresici.ro/articole/cele-mai-celebre-nunti-ale-anului-2012

Comments

comments

Lasă un răspuns