Esti aici
Femeia.ro > Promo > Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express- Drumul Comorilor

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express- Drumul Comorilor

Asia Express și-a desemnat miercuri, 22 aprilie 2020, câștigătorii. Marele titlu și amuleta de 30.000 de euro au ajuns la chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Cursa finală de pe Drumul Comorilor s-a desfășurat la Taipei, una dintre cele mai mari metropole ale lumii. Misiunile primite de la Gina au fost solicitante și tot mai complicate, iar tensiunea și adrenalina și-au spus cuvântul. Cele două echipe, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania, au luptat o zi întreagă și au străbătut orașul în lung și lat în căutarea indiciilor și în încercarea de a ajunge primii la Gina. La finalul unei competiții de neuitat, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au bătut gongul victoriei, în inima orașului Taipei.

Timp de două luni de zile, conurenții au străbătut mii de kilometri prin Filipine și Taiwan. Au gustat tot felul de ciudățenii gastronomice, s-au chinuit constant să găsească cazare și transport, au ajuns să doarmă prin cele mai dubioase locuri, dar au reușit să își depășească limitele și să trăiască experiența vieții lor, așa cum chiar ei au numit-o.

Ultima ediţie a etapei finale Asia Express – Drumul Comorilor, difuzatã miercuri, 22 aprilie, s-a impus ca lider detaşat de piaţã şi a doborât toate recordurile de audienţã, înregistrând cele mai mari cifre din toate cele trei sezoane, atât la nivelul ratingului, cât şi la nivelul cotei de piaţã, pe toate targeturile.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns