Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Cei mai în vogă artiști români vin la City Vibes Festival @București Mall-Vitan

(P) Cei mai în vogă artiști români vin la City Vibes Festival @București Mall-Vitan

city vibes festival

București Mall-Vitan organizează ediția de toamnă a festivalului City Vibes Festival, între 19 – 22 septembrie, în parcarea exterioară a mall-ului.

Lineup-ul festivalului cuprinde nume celebre de artiști ascultați de persoane de toate vârstele, precum Antonia, 5GANG și Horia Brenciu alături de HB Orchestra. Pentru pasionații de street food, gusturile culinare ale participanților vor fi răsfățate de preparate asigurate de cele 12 food trucks prezente la eveniment. Mai mult, cei prezenți se vor bucura de activități și surprize puse la dispoziție de partenerii evenimentului.  Intrarea este gratuită iar accesul se face zilnic in intervalul 10.00 – 22.00.

Programul concertelor este următorul:

19.09 – Concert Antonia, începând cu ora 20:00

 20.09 – Concert HORIA BRENCIU și HB Orchestra, începând cu ora 20:00

 21.09 – Concert 5GANG, începând cu ora 18:00

Detalii despre eveniment pot fi accesate aici.

Vara se încheie cu Last Rooftop of the Summer la București Mall-Vitan

Pentru cei care vor să întâmpine toamna în atmosferă de petrecere, Teddy Bear organizează Last Rooftop of the Summer pe terasa București Mall – Vitan. Pe 22 septembrie, începând cu ora 14.00, poți retrăi toate momentele frumoase ale verii în pași de dans, până la apus. De muzica bună se vor ocupa DJ-ii Moo & Jo (MoBlack), Adrian Eftimie & Optick (Cyclic), MoonSound (Cyclic) și Drix (Burn winner for Pitch Control). Mai multe informații sunt disponibile aici.

Comments

comments

Lasă un răspuns