Esti aici
Femeia.ro > Promo > Concerte și piese de teatru în aer liber, în cadrul Freedom, un nou concept de evenimente drive-in

Concerte și piese de teatru în aer liber, în cadrul Freedom, un nou concept de evenimente drive-in

evenimente drive-in

Sub sloganul “Spectacolul trebuie să continue”, pe 8 august se lansează Freedom, un nou concept de evenimente de tip drive-in, ce își propune să aducă publicului sibian concerte și piese de teatru, vreme de 8 weekenduri consecutive (8 august – 30 septembrie).

 

Peste 1.500 de spectatori pot lua parte la evenimente

Locul de desfășurare a evenimentelor se află la 10 minute de centrul orașului Sibiu, în vecinătatea Fabricii de Cultură, deja binecunoscută publicului ca un centru alternativ pentru educație și se întinde pe o suprafață de 41.000 mp, oferind astfel participanților un acces generos la eveniment. 

Spațiul are o capacitate de peste 500 de autovehicule, cu posibilitatea ocupării a trei locuri în fiecare mașină, fără a fi impusă purtarea măștii timp de 4 ore. Astfel, se va asigura accesul a minimum 1.500 de persoane, respectând normele de distanțare socială impuse de legislație, dar oferindu-le participanților tot confortul.

Dotări tehnice impresionante și food court

De asemenea, în cadrul locației va fi amplasată o structură tehnică masivă (scenă 20x15m, video 200mp, lumini inteligente 100 buc.), în așa fel încât spectatorii să poată beneficia de vizibilitate maximă a evenimentelor, sunetul va fi transmis pe frecvență radio achiziționată în fiecare mașină, dar și un food court diversificat, cu avantajul comandării printr-o aplicație online a produselor de food & drinks.

Dorind să le ofere spectatorilor acces la evenimente de calitate, organizatorii asigură că în cadrul proiectului vor fi derulate orice acțiuni culturale: concerte, piese de teatru și chiar prezentări de modă, dar și că programul poate fi continuat până la sfârșitul anului 2020.

Programul evenimentului va fi disponibil pe https://freedomevents.ro/, iar biletele pot fi achiziționate online, prin platforma iabilet.ro, la tarife Early Bird, între 22 – 27 iulie.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns