Esti aici
Femeia.ro > Promo > Condimente care „topesc“ kilogramele nedorite

Condimente care „topesc“ kilogramele nedorite

Sa slabesti fara dieta, abonament la sala de fitness ori bisturiu: sigur visezi la asta. Nutritionistii sustin ca este posibil daca incluzi in alimentatie condiment care accelereaza metabolismul.

Boabele de mustar grabesc metabolismul cu 15% in orele ulterioare mesei.  Nutritionistii spun ca mustarul este sarac in kilocalorii, asa ca poate fi folosit cu  incredere, fara sa ne temem de surplusul caloric.

Chimionul este un condiment mediteraneean si reprezinta o sursa bogata de fi er. Ajuta la scaderea nivelului de zahar din sânge si distruge bacteriile responsabile de ulcerului  stomacal

Turmericul, supranumit in India „pulbere sfanta“, este o planta miraculoasa vindecatoare, antioxidante. Principala actiune a acestui condiment este asupra ficatului, pe care il detoxifi ca. Folosit in cadrul unei cure de slabire, turmericul accelereaza procesul de scadere in greutate si imbunatateste functionarea metabolismului.

Piperul negru imbunatateste digestia si stimuleaza tranzitul intestinal lent. Arderile sunt stimulate cu 8% mai mult daca alimentele consumate sunt condimentate cu piper. Specialistii recomanda ca piperul condiment sa fie presarat proaspat macinat, deoarece praful isi pierde proprietatile de accelerare a metabolismului odata cu trecerea timpului.

Ardeiul iute este prietenul curelor de slabire. Acest condiment are proprietatea stimula productia de endorfine si adrenalina in organism si creste rata arderilor cu 25% timp de trei ore dupa masa.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns