Esti aici
Femeia.ro > Promo > Copiii români care ne reprezintă la New York Fashion Week

Copiii români care ne reprezintă la New York Fashion Week

It kids

Nu mulți copii știu ce vor să devină „când o să fie mari”, iar mare parte din cei care visează la anumite profesii nu se concentrează de mici pe asta. În același timp, există și copii care pun mult suflet în pasiunile lor, iar câțiva chiar fac performanță.

Este și cazul delegației române care a plecat la New York pentru celebrul New York Fashion Week. Este deja al treilea an de când Cătălina Buzdun-Rafailă, managerul It kids-Art school & modelling agency, colaborează cu agenții și event planners din SUA pentru a-și promova copiii din Agenție.

Suntem pentru a 5-a oară în New York, invitați la New York fashion week. Deschizătoare de drumuri au fost Sara Anastasia Buzdun, câștigătoarea Little Miss World în Grecia în 2016 și cântăreața Paula Both. După succesul din februarie 2017, am revenit în fiecare an, pe bază de invitație, cu echipe din ce în ce mai numeroase”, spune aceasta.

Copiii români invitați au vârste între 7-14 ani și sunt deja renumiți în acest domeniu în țara noastră:

Marc Parnica a urcat le podium la Romanian Fashion Philosophy, Kids Fashion Week și alte showuri de modă și este vizibil în mai multe pictoriale de revistă, printre care și Forbes.

Anastasia Ioniță a câștigat în Turcia marele premiu la competiția de modele Future Fashion Faces.

Maria Cristina Flăcău a ajuns deja pe toate podiumurile celebre din lume: Paris, Milano Londra și este a treia oară la New York.

Ioana Bardasu a fost recunoscută la World Rising Stars în Tbilisi, ca Best model, după ce a avut defilări în Paris și Moscova.

Roberto Stoican este dansator professionist și a fost invitat la concursuri de dans în Los Angeles cu trupa lui Piticu, iar ca model se laudă cu defilări la Paris și București.

Stephanie Oprea, franțuzoaică cu origini românești, a revenit de curând în România, împreună cu părinții săi și deja a fost implicată în mai multe concursuri din România precum Little Miss planet, Top child model, unde a obținut rezultate remarcabile.

Multumesc, în primul rând, echipei mele de traineri. Fără aceștia, It kids nu ar fi existat. Nouria Nouri se ocupă de artele spectacolului, Foto event 88 se ocupă de photomodelling, Bianca Păduraru de modelling. Apoi mulțumesc celor care au înțeles că astfel de inițiative și de proiecte cer timp. Faptul că suntem invitați în fiecare sezon în toate capitalele modei, cu copiii din agenție, este un indice al succesului. Nu putem ignora însă că avem și alte motive de mândrie: copii care la 12 ani încheie contracte financiare, prezentări de Cartea recordurilor împreună cu brandul Two kids clothing, participări la evenimentele majore din România, intervenții pe TV, licențe de concursuri internaționale șamd. Mulțumim tuturor celor care ne susțin și ne apreciază activitatea!”, continuă Cătălina Buzdun-Rafailă.

Cătălina Buzdun-Rafailă

 

 

Sursă foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns