Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cu alergia la control

Cu alergia la control

De aceea, Societatea Română de Alergologie şi Imunologie Clinică, alături de Clinica Telemedica şi MSD (Merk Sharp&Dhome) au demarat proiectul „Sănătatea înseamnă libertate”, campanie ce se desfăşoară între 1 noiembrie şi 20 decembrie, în Capitală.

Bucureştenii (şi nu numai) pot beneficia de consultaţii de specialitate gratuite şi de testări la preţuri reduse în Clinica Telemedica din Str. Ion Călin nr.13, doar în baza unei programări telefonice. Conform proiectului, acesta aste numai un pilot, urmand ca anul viitor consultaţiile să se extindă la nivel naţional.

“La ora actuală, tot mai multe persoane suferă de afecţiuni alergice, iar acestea sunt cu o severitate mai mare sau asistăm la o complexitate şi asocieri de afecţiuni alergice multiple. Stilul modern de viaţă (timp mult petrecut în interior, expunerea la alergeni multipli, contactul redus cu microorganisme nepatogene, poluarea etc.) a determinat creşterea alarmantă a frecvenţei bolilor alergice, astfel încât se preconizează ca unul din 3 copii să fie alergic în viitorul aporpiat”, spune Prof. Dr. Diana Deleanu.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns