Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cu picioarele pe pamant

Cu picioarele pe pamant

Calitate superioară

În cazul oricărui model de pantofi contează enorm calitatea materialelor, a tălpii și a lucrăturii, mai ales în interior. Gândește-te că ziua nunții e lungă și va trebui să stai în picioare toată ziua, iar o mare parte din ea să te miști de colo-colo. Nu face rabat la calitate tocmai acum, nu e cazul.

Confort de zile mari

Nu alege pantofii de nuntă doar în funcție de modelul care tocmai este la modă momentan sau de felul în care arată pe piciorul tău. Caută până când găsești un model pe care să îl simți foarte, foarte confortabil în picioare în timpul mersului. Trebuie să poți păși natural, firesc, fără să simți nicio presiune pe nicăieri.

Împrieteniri timpurii

După ce ți-ai găsit pantofii ideali și ai constatat că-ți vin impecabil, chiar și atunci trebuie să-i dai piciorului ocazia să se „împrietenească“ cu ei. Recomandat ar fi acum să-i porți câteva zile chiar înainte de nuntă – dar nu pe-afară, riscând să se murdărească, ci prin casă, în timp ce trebăluiești.

La înălțime

Pantofii cu toc, știm cu toții, ne plac pentru că arată foarte feminin și elegant pe picior. Dar tocurile sunt capabile de mai mult de atât, ele îți și modelează silueta, adică îți dau ținută și ridică optic fesele. Dacă ai un model de rochie sirenă, mulat pe posterior, cu atât mai mult sunt indicați pantofii cu toc înalt!

Rezerva de dimineață

Oricât de mare este adorația ta pentru pantofii cu toc și oricât de maestră în mersul la înălțime ai fi, știi foarte bine că spre dimineață picioarele îți vor obosi – și atunci e bine să mai ai o pereche de pantofi de schimb. Știm, există o superstiție care zice să nu-ți schimbi pantofii în ziua nunții, dar când te dor picioarele de nu-ți vine să te mai ridici de pe scaun, nu e momentul să crezi în baliverne.

„Tunați cu silicoane“

Folosește pernuțe cu gel de silicon. Să știi să se găsesesc variante nu doar pentru talpă sau călcâi, ci și pentru zona plantară sau diverse locuri în care ar putea, la o adică, să te roadă pantofii. Întreabă la farmacie. În plus, e musai să ai leucoplast în kit-ul miresei. Dacă nu vei avea nevoie de el, cu atât mai bine!

Superstiții sau nu

La nuntă nu e bine să porţi pantofi decupaţi ori sandale, căci îţi „iese“ norocul printre degete, spune o altă superstiție. Sau că cel care-l calcă primul pe picior pe partener în timpul cununiei religioase va conduce în cuplu. Părerea noastră sinceră e să uiți de prostiile care te limitează în alegeri. Dar dacă tot îți plac superstițiile cu tradiție, pune toate domnișoarele să se semneze pe talpa pantofilor tăi de nuntă. Cea al cărei nume se mai vede a doua zi va fi următoarea pe lista de măritiș.

Comments

comments

Lasă un răspuns