Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum alegi muzica de nunta potrivită?

Cum alegi muzica de nunta potrivită?

Vrei să ai o nuntă memorabilă la care invitații să se distreze? Asigură-te că ai ales muzica de nuntă potrivită și nunta ta va deveni un reper în topul celor mai frumoase evenimente pentru tine și invitații tăi.

Cum alegi muzica de nuntă potrivită?

Gusturile nu se discută.

Nu poți să determini pe cineva să iubească muzica pe care o iubești tu, de aceea miresicile sunt nevoite să facă un mare compromis, să aleagă muzica de nuntă clasică în detrimentul celei care pe care i-ar plăcea să o asculte.

[*Cum alegi playlistul pentru ziua cea mare*][1]

Ai organizat o nuntă mare, la care vin invitați din diverse medii: familie, prieteni, colegi de la job, rude îndepărtate, etc. Fiecare dintre ei are o anumită percepție despre ce înseamnă muzică frumoasă dar toți știu care este muzica de nuntă și o apreciază ca atare.

Formație sau DJ?

Muzica live a sunat întotdeauna mai spectaculos decât cea înregistrată, așadar vei fi tentată să alegi pentru nunta ta o formație. Bun, și dacă bugetul de obligă să alegi muzica de nuntă înregistrată? Nicio tragedie, pentru că un DJ bun va creea o atmosferă mult mai distractivă. În plus, costă mai puțin și calitatea înregistrărilor este cu mult superioară.

[*Cum alegi formatia potrivita pentru nunta?*][2]

Invitații vor să facă dedicații? Nimic mai simplu, playlistul nu este limitat ca în cazul unei formații ci ai de ales între sute și sute de melodii ideale pentru nuntă.

Muzica respectă tematica nunții

Alegem un exemplu extrem: ai organizat o nuntă tradițional românească și ai ales să pui muzică rock pentru că asta îți place ție și ți se pare că te definește. Dacă ai organizat o nuntă intimă, cu prietenii care ascultă același gen muzical nu este nici cea mai mică problemă. Altfel, invitații vor fugi mâncând pământul!

Dedicații speciale

Cum să ratezi tu șansa de a include în muzica de nuntă melodia voastră preferată sau melodia preferată a soacrei tale, care și-a dat tot interesul să te ajute la organizare (sperăm)? Nu uita să faci o listă cu melodiile preferate înainte de nuntă, pe care să i-o trimiți DJ-ului. Include și muzica preferată a celor dragi, măcar câte o melodie pentru fiecare!

[*Mireasa isteata: nunta noastra, petrecerea noastra*][3]

Consultă playlist-ul înainte de eveniment

Nu uita să îi ceri DJ-ului sau reprezentantului formației o copie a playlist-ului. Sigur vei avea de făcut câteva modificări: melodii de scos și altele de adăugat. Roagă-l să îl realizeze în ordinea în care vor fi i în seara evenimentului.

Nu uita de hit-urile de moment

Vrei să fii sigură că ridici pe absolut toată lumea în picioare pe ringul de dans? Pe lângă muzica de nuntă standard trebuie să se regăsească în playlist și ultimele hit-uri care îi vor aduce pe toți la dans.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cum-alegi-playlistul-pentru-ziua-cea-mare
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cum-alegi-formatia-potrivita-pentru-nunta
[3]: https://www.miresici.ro/articole/mireasa-isteata-nunta-noastra-petrecerea-noastra

Comments

comments

Lasă un răspuns