Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum alegi oferta de inchirieri microbuze pentru transportul invitatilor la nunta

Cum alegi oferta de inchirieri microbuze pentru transportul invitatilor la nunta

Poate printre cele mai frumoase evenimente din viață, nunta este cu atât mai reușită cu cât persoanele dragi împărtășesc această bucurie cu tine. Dacă la Starea Civilă sau la biserică unii invitați pot veni cu mașina, acest lucru nu este valabil și pentru locația petrecerii. Din păcate, multe dintre saloanele de evenimente sunt în afara orașului, astfel încât va trebui să găsești o soluție eficientă de transport pentru a aduce invitații la petrecere și a-i duce înapoi în oraș după terminarea acesteia.

Unele saloane de nuntă colaborează cu o companie de închirieri microbuze și cuprind în oferta de închiriere a localului pentru nuntă și transportul invitaților, însă aceste oferte nu sunt întâlnite foarte des. Pentru toate celelalte cazuri, ai putea chiar tu să organizezi foarte simplu și rapid transportul persoanelor pe care le aștepți la petrecere alegând o oferta profesionistă de inchirieri microbuze. Cu toate acestea, este de preferat să nu lași acest detaliu pe ultima sută de metri. Astfel, poți contacta firma de închirieri microbuze încă din momentul în care ai primit confirmările de participare din partea invitaților, fiindcă atunci vei cunoaște cu exactitate numărul de persoane care vor avea nevoie de transport.

Bineînțeles, va trebui să alegi un pachet de servicii de închirieri microbuze care îți poate pune la dispoziție autovehiculele cu tot cu șofer, astfel încât să nu fii nevoit să te ocupi și de acest detaliu. Pentru a reuși să organizezi cu succes transportul invitaților, va trebui să comunici companiei de închirieri microbuze numărul de persoane transportate, traseul parcurs până la salon, ora de începere a petrecerii și ora de plecare a invitaților de la locație.

Pachete de servicii avantajoase

Dat fiind faptul că transportul persoanelor până la salonul unde are loc petrecerea și înapoi în oraș după terminarea acesteia trebuie făcut cât mai eficient cu putință, o bună oferta de închirieri microbuze ar trebui să aibă, în primul rând, un proces rapid de rezervare și livrare. Astfel, firma pe care o alegi va trebui să îți poată rezerva mașina simplu și rapid, indiferent de adresa pe care o alegi. Pe lângă aceste lucruri, iată ce ar mai trebui să includă o oferta profesionistă de închirieri microbuze pentru a putea fi potrivită pentru transportul invitaților la nunta ta:

– prețurile afișate pe site ar trebui să cuprindă toate taxele și asigurările auto necesare – RCA, full Casco, rovinieta – că tu să nu ai neplăcuta surpriză de a scoate din buzunar o suma mai mare decât cea anticipată;

– parcul auto al companiei de închirieri microbuze ar trebui să poată susține o cerere de mai multe autovehicule, în cazul în care numărul invitaților este unul foarte mare;

– microbuzul să fie livrat cu plinul făcut și înlocuit rapid (maximum 5 ore) și gratuit în caz de avarie;

– call center-ul companiei de închirieri microbuze să fie disponibil 24/7 pentru rezervări și asistență;

– să nu fie impusă nicio limită de kilometri;

– firma de închirieri microbuze să poată pune la dispoziția ta numărul de șoferi de care ai nevoie;

– garanția că toate vehiculele oferite prin serviciul de închirieri microbuze sunt mai noi de 5 ani și sunt supuse unor inspecții tehnice riguroase înainte de a-ți fi predate, tocmai pentru că siguranța este cel mai important aspect al oricărei călătorii.

Toate aceste beneficii și multe altele se regăsesc în oferta de închirieri microbuze de la FocusRent, așadar dacă vrei să organizezi cât mai bine unul dintre cele mai importante momente ale vieții, asigură-te că alegi cel mai performant pachet de servicii de pe piață!

 

 

Sursa: Adserving iAgency.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns