Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum alegi rochiile domnisoarelor de onoare

Cum alegi rochiile domnisoarelor de onoare

Cine le plateste? Daca bugetul iti permite si vei cumpara tu rochiile domnisoarelor de onoare vei avea un cuvant mai greu in stabilirea detaliilor. Daca insa ele vor fi cele care le vor plati, va fi alegerea lor. Oricare ar fi optiunea voastra, trebuie sa va puneti de acord asupra trasaturilor principale.

Citeste si: [Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare][1]

Rochii cu personalitate. Daca domnisoarele tale de onoare sunt atat de diferite incat nu ar putea sa poarte toate acelasi model, este ok sa poarte fiecare o croiala care o avantajeaza mai bine. Atat timp cat pastreaza tematica de culoare si eventual de material, nu este nici o problema ca una dintre ele sa poarte rochia cu bretele, alta cu corset si ultima cu maneci din dantela.

Toate rochiile la fel. Domnisoarele tale de onoare sunt si cele mai bune prietene si vor sa poarte acelasi model de rochie? Cu atat mai bine! Daca vreti putina diversitate, puteti sa schimbati un detaliu care sa le diferentieze: o panglica colorata in talie, pantofii de culori diferite sau cine stie, culoarea parului. Blonda, bruneta si roscata.

*Citeste si: [Cum sa fii un bun manager al nuntii tale][2]*

Culoarea rochiilor. Poti sa integrezi domnisoarele de onoare in tematica nuntii. Daca alegi sa folosesti pentru aranjamentele florale, buchete si celelalte decoratii o anumita paleta de culori, poti sa alegi culoarea rochiilor in functie de asta. Poti sa te asortezi chiar tu cu ele, sa porti un buchet cu aceleasi nuante ca rochiile lor sau o alta pata de culoare, pantofii asortati.

*Citeste si: [7 metode sa iti personalizezi nunta][3]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-iti-alegi-domnisoarele-de-onoare
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-fii-un-bun-manager-al-nuntii-tale
[3]: https://www.miresici.ro/articole/7-metode-sa-iti-personalizezi-nunta

Comments

comments

Lasă un răspuns