Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum alegi rujul perfect

Cum alegi rujul perfect

Rujul este un accesoriu indispensabil pentru orice femeie. Cum îl alegem pe cel potrivit tenului nostru? Cum ştii dacă ai achiziţionat un produs de calitate? Când porți nuanţe puternice şi când pale?

Iată câteva lucruri de care trebuie să ţinem cont atunci când ne colorăm buzele și când alegem rujul perfect:

Rujul este un obiect important pentru orice femeie. Unele femei aplică acest accesoriu pentru a fi mai feminine ,altele pentru a-şi pune în evidenţă buzele sau pentru a-i seduce pe bărbaţi. Rujul exprimă starea pe care o ai, de aceea este foarte important atunci când ne alegem culoarea.

Nu te baza pe nuanţele din reviste! Photoshop-ul se foloseşte de mulţi ani pentru a atrage clientela. Încearcă-l direct pe buzele tale, sau pe încheietura interioara a mâinii, culoarea pielii fiind asemănătoare cu cea a feţei.

Un ruj bun are un pigment rezistent. Pe suprafaţa unde l-ai aplicat treci cu dosul palmei de doua-trei ori pentru a testa durata culorii. Un produs de calitate arată bine şi pe faţa nemachiată. Un lipstick ce conţine multă apă nu va dura pe buze timp îndelungat.

Buzele trebuie şi ele îngrijite în permanenţă cu balsam. Săptămânal putem încerca şi o exfoliere uşoară a buzelor cu miere, după care clătim cu apă călduţă. Înainte de a ne colora buzele e bine să aplicam balsam în strat subţire, pentru un rezultat spectaculos.

Conturul buzelor trebuie sa fie în nuanţă mai deschisă decât cea a rujului, însă şi un creion de contur neutru este recomandat. Pentru a evita aspectul neplăcut atunci când se duce rujul, umplem buzele cu acelaşi creion, de la marginea trasată spre interior.

Pentru mai multa precizie, aplicarea rujului e de preferat să o facem cu o pensulă şi la final putem adauga un strop de gloss pentru mai multă strălucire.

Rujul este  un accesoriu care completează ţinutele noastre fără de care nu ne-am simţi sexy. Indiferent ce culoare de ruj preferi să porţi, poarta-l mereu cu tine. Vei putea sa-l aplici oriunde şi oricând, iar asta te-ar putea ajuta să ai un plus de încredere în tine.

Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns