Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum alegi verighetele perfecte in 8 pasi

Cum alegi verighetele perfecte in 8 pasi

Alcătuiește short-list-ul

Când te duci să cauți în magazine setul perfect de verighete trebuie să știi ce vrei: culoare, model, dimensiuni. Altfel nici vânzătoarea nu va ști ce să îți recomande pe gustul tău.

Începe căutările devreme

Nu lăsa această alegere pe ultima sută de metri, deși ai impresia că ai de unde să alegi, te vei simți copleșită în ultima clipă de această decizie importantă și te vei panica.

Citește și: Sfaturi pentru alegerea verighetelor perfecte

Fii diferită

Nu trebuie să urmezi tradițiile în această privință. Verighetele sunt un simbol personal care trebuie să fie la fel de puternic în timp, așa că fă alegerea care te reprezintă cel mai bine, chiar dacă înseamnă un set de verighete unicat.

Stabilește bugetul

Dacă nu stabilești un buget de acasă vei fi tentată să cheltui mult mai mult decât îți permiți pe verighete și va trebui să tai din bugetul pentru alte lucruri din planul de nuntă.

Citește și: Inelele din titan – alternativa la verighetele traditionale

Gândește pe termen lung

Dacă anul acesta se poartă un anumit model de verighetă nu este obligatoriu să îl achiziționezi pe acela. Verighetele sunt un accesoriu cu angajament pe termen lung, așa că trebuie să faci o alegere de care ești sigură că vei fi la fel de fericită și peste mulți ani.

Ia măsura corectă

Dacă pornești căutările de verighete din timp te poți asigura că vei găsi nu doar modelul cu și mărimea potrivită. Dacă modelul tău preferat nu este pe stoc pe mărimea ta, le vei putea comanda în timp util.

Citește și: Cum sa ai grija de verighetele voastre

Asigură-te de calitate

Cumpără verighetele dintr-un magazin autorizat, care îți va oferi garanția calității și dacă e nevoie le vei putea trimite la reparat în garanția oferită de ei.

Protejează-ți investiția

Odată ce ai pus verigheta pe deget, acolo va rămâne pentru foarte multă vreme. Trebuie să ai grijă la unele substanțe care îți pot afecta bijuteriile, așa că folosește mănuși din latex când intri în contact cu clorul sau atunci când lucrezi cu mâinile scoate verigheta să nu o zgârii.

Comments

comments

Lasă un răspuns