Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum il faci pe cel mic sa simta atmosfera de Craciun

Cum il faci pe cel mic sa simta atmosfera de Craciun

Chiar daca abia gangureste, puiul tau trebuie sa simta ca in jurul lui este o atmosfera de sarbatoare. Traditiile de Craciun trebuie pastrate in fiecare an, iar pe masura ce creste, piticul le va aprecia din ce in ce mai mult.

  • Ascultati colinde in perioada sarbatorilor. Muzica specifica este atat de linistitoare, incat piticului sigur ii va placea. In plus, atunci cand creste, poti sa-l inveti sa fredoneze „Mos Craciun cu plete dalbe” sau „Saniuta fuge”.
  • Impodobiti bradul impreuna. Daca este prea mic, probabil ca te va asista doar cu privirea, dar din an in an, isi va dori sa te ajute, iar atunci cand va merge la gradinita, va fi deja incantat sa contribuie cu cateva decoratiuni facute chiar de el. In plus, toata casa trebuie sa fie cuprinsa de spiritul sarbatorilor, asadar nu uita sa asezi o coronita de brad pe usa, lumanari pe masa si vasc in vaza.
  • In functie de traditia din fiecare familie, trebuie sa pastrati obiceiul desfacerii cadourilor alaturi de cei dragi. Fie ca le despachetati in ajunul Craciunului sau dimineata, cand gasiti toate pachetele sub brad, momentul trebuie sa capete un iz de sarbatoare. Piticii vor fi cei mai nerabdatori sa vina Craciunul, mai ales din acest motiv.
  • Cina din seara de Craciun trebuie neaparat sa se desfasoare alaturi de cei dragi, membri ai familiei si prieteni apropiati. Copiii vor invata de mici ca aceasta sarbatoare este un prilej de a fi in sanul familiei si de a se simti cat mai confortabil.
  • Povestile cu Mos Craciun ii fascineaza pe cei mici, asa ca traditia trebuie pastrata, iar legenda dusa mai departe. Povestiti-le piticilor despre sania Mosului trasa de reni, despre cadouri si despre calatoria lui prin zapada.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns