Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum organizezi o nunta cu tematica asiatica

Cum organizezi o nunta cu tematica asiatica

Dacă ție și logodnicului tău vă place cultura asiatică, o puteți încorpora în nunta voastră, iar acest articol te învață cum.

Cele trei cuvinte cheie ale unei nunți cu tematică asiatică sunt simplitatea, grația și eleganța. Acest lucru nu este deloc greu de realizat, pentru că tot ce trebuie să faci este să alegi lucruri simple, dar de efect.

Să începem cu colorile predominente. Spre deosebire de o nunta tradițională unde găsim mult alb și nuanțe deschise, la o nuntă cu tematică asiatică vom folosi roșu, auriu și negru. Aceste culori reprezintă în cultura asiatică norocul și prosperitatea.

Rochia miresei trebuie să aibă linii simple, care să te pună pe tine în evidență. Nu uita: tu porți rochia, nu ea pe tine! Pentru accesorii, folosește bijuterii roșii, aurii și negre, așa cum spuneam și puțin mai sus.

La rochiile domnișoarelor de onoare ai mai multă libertate. Cum îți sună o rochie roșie din saten? Dar cocuri elegante prinse cu bețisoare asiatice?

Decorațiunile sunt de asemenea foarte importante și ai o gamă largă din care să alegi. Lampioane suspendate, origami așezate pe masă, un gong, bonsai, poate chiar și o fântână feng shui care aduce sănătate și prosperitate.

De asemenea, și pietrele albe și negre în jurul unor lumânări roșii sau aurii sunt decorațiuni ieftine și de efect. Pe mese mai poți așeza și boluri de sticlă în care să plutească flori.

Cât despre meniu, acesta trebuie să fie, bineînțeles, inspirat din bucătoria asiatică: preparate din pește sau pui, orez, soia etc. Evident, nu poate lipsi tradiționalul sake, băutură alcoolică japoneză făcută din orez fermentat.

Și să nu uităm de mărturiile de nuntă! Ce-ai zice de niște evantaie imprimate cu flori de cireș sau prăjituri cu răvașe? Poți de asemenea să dăruiești invitaților semințe de bonsai sau tulpini de bambus.

Tu ți-ai dori o nuntă cu tematică orientală?

Comments

comments

Lasă un răspuns