Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum organizezi o nunta cu tematica marina

Cum organizezi o nunta cu tematica marina

Nu este ușor să organizezi o nuntă, mai ales dacă este una cu tematică specială. Din acest motiv, ne-am gândit să îți venim în ajutor.

Iată ce trebuie să iei în considerare pentru o nuntă cu tematică marină.

Alegerea locației

Bineînțeles, ideal ar fi să faceți nunta pe malul mării sau la o biserică de pe litoral. Dacă preferați să rămâneți în oraș, însă, nu este nicio problemă – chiar dacă nu poți decora biserica, îți poți face de cap cu amenajarea restaurantului.

Idei pentru invitațiile de nuntă

Dacă îți dorești o nuntă cu tematică marină, este important ca invitația să ofere un indiciu în acest sens. Ce spui de un mesaj în sticlă? Simplu și de efect!

Dacă preferi ceva clasic, totuși, recomandăm să folosești hârtie bleu sau de culoarea nisipului. Poți lipi una sau două steluțe de mare pe invitația de nuntă. Poate și puțin nisip presărat în jurul lor ar arăta bine? Lasă-ți imaginația la joacă!

De asemenea, textul invitației trebuie să fie potrivit! Uite un exemplu: „Tinerii mateloți Cristian și Irina ridicăm ancora pornind împreună într-o aventură numită „căsătorie”, lansăm nava sâmbătă, 14 aprilie 2015, sub atenția supraveghere a părinților noștri, bătrânii lupi de mare….”

Idei de decorațiuni

Bineînțeles, la o nuntă cu tematică marină nu pot lipsi scoici, nisip, căluți de mare, pești, sirene, ancore și corăbioare. Poți cumpăra obiecte decorative în tema sau le poți face chiar tu.

De exemplu, poți pune nisip și scoici într-un pahar în care adaugi și o lumânare pentru romantism. O altă idee ar fi agrafe de păr decorate cu scoici (le poți lipi foarte ușor cu superglue). Tot din scoici mai poți face ghirlande.

Meniul

La o nuntă cu tematică marină este de preferat ca mâncarea să fie ușoară, cu pește și fructe de mare. Include în meniu supe reci, cocktailuri de creveți, calamar pane, orez cajun cu creveți etc. Cât despre dulciuri, nu-i așa că niște prăjiturele în formă de stele de mare ar fi tare simpatice?

Să nu uităm de tort! Este musai ca acesta să fie în temă și, din fericire, găsești zeci de modele disponibile.

Ținuta și buchetul de mireasă

Rochia de mireasă este de regulă albă, însă nu există nicio regulă cu privire la accesorii! Agrafele de păr, bijuteriile și chiar buchetul de mireasă te pot ajuta să fii în temă. Din nou, sunt binevenite scoicile, căluții de mare, ancorele etc. Totuși, poți adăuga rochiei un brâu albastru pe care să prinzi o stea de mare.

De asemenea, încurajează invitații să vină îmbrăcață cât mai lejer, de preferat cu haine marinărești sau măcar în albastru-alb-roșu.

Comments

comments

Lasă un răspuns