Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum organizezi o nunta de primavara

Cum organizezi o nunta de primavara

Primăvara este anotimpul favorit al tuturor, încărcat de simboluri pozitive, ideal pentru căsătorie și alte noi începuturi. Cu toate astea, sezonul nunților de primăvară este foarte scurt în 2014 (ca și în restul anilor, de altfel) datorită Postului Mare al Paștelui, care se încheie pe 27 aprilie (21-27 aprilie Săptămâna Luminată). Doar în luna mai se oficiază căsătorii religioase în primăvara anului 2014, începând cu data de 3 a lunii.

Primvara este anotimpul noilor începuturi, în care natura reînvie și ne inspiră la schimbare. Și în viața personală ne simțim mai motivați să facem schimbări și să devenim mai buni, așadar să vrei să îți organizezi nunta primăvara este un sentiment absolut natural.

Mai este singura lună din primăvară în care poți programa cununia religioasă, ceea ce îți lasă două variante: o nuntă cu tematică de primvară în avans, în luna februarie (care tocmai a trecut) sau o nuntă târzie de primăvară. Din cauza vremii capricioase știm deja ce ar alege toate cuplurile, anume varianta a doua. Chiar dacă vremea (probabil) se aseamănă cu cea de vară și au dispărut deja ramurile pline de flori ale copacilor, nu vă oprește nimeni și nimic să organizați o nuntă cu tematică de primăvară: flori de cireș.

Dintre toate florile superbe și aromate de primăvară, cea mai populară variantă în cazul tematicii nunții este floarea de cireș. Plecând de la această tematică poți stabili culorile predomnante la roz pal, verde crud și alb.

Pentru buchetul de flori ai numeroase variante; în cazul nunții cu tematică primăvăratică în avans (luna februarie) se găsesc și sunt potrivite primele flori ale anului: lalele, zambilele și narcisele. Poți adăuga buchetului și bujori și e gata cel mai colorat și vesel buchet de mireasă! În luna mai va fi mai dificil să faci rost de anumite flori dintre cele enumerate mai sus, dar o combinație de bujori cu trandafiri te va scoate din încurcătură!

Rochia de mireasă de primăvară este adeseori albă (simbolul purității)sau într-o nuanță foarte pală de roz tocmai datorită veseliei pe care anotimpul o sugerează. Rochiile domnișoarelor de onoare pot fi alese într-o nuanță *tres a la mode* și potrivită tematicii, radiant orchid, culoarea anului 2014! Nu uita să cauți pentru rochia de mireasă și un bolero asortat sau o haină mai groasă pentru că seara temperaturile sunt cu mult mai scăzute decât cele din timpul zilei iar cu o răceală nu îți permiți să te pricopsești la nuntă!

Un alt mare avantaj pe care ți-l oferă anotimpul este că vremea fumoasă îi face pe invitați mai veseli și amatori de petreceri decât în alte sezoane. Dacă vara mulți dintre invitații voștri vor fi plecați în concedii sau vor economisi pentru ele, primăvara nu sunt programate astfel de escapade.

Dacă veți pleca în luna de miere în luna mai veți avea noroc de temperaturi optime în țările mediteraneene sau alte țări mai calde. În plus, nu veți da peste hoardele de turiști peste care dați în mod normal în zonele turistice.

Temperaturile medii (spre ridicate, ce-i drept) din luna mai vă vor feri machiajul de topire, pe când temperaturile din februarie le vor determina pe invitatele tale să aleagă ținute puțin prea groase. Mai pare, așadar, o lună predestinată căsătoriilor!

Încă o dată vrem să vă sugerăm să alegeți pentru nunta voastră o dată în cel mai frumos sezon, primăvara. Începeți sub cele mai fericite auspicii căsnicia și bucurați-vă de o petrecere de neuitat împreună cu invitații voștri! Și nu uita să ne împărtățețti și nouă experiențele voastre!

Comments

comments

Lasă un răspuns