Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum sa asiguri sanatatea bebelusului tau inca de la inceput

Cum sa asiguri sanatatea bebelusului tau inca de la inceput

 Astfel, mamele vor fii invatate de specialistii in domeniu cum sa isi stimuleze bebelusul pentru a se dezvolta neuromotor sanatos, ce produse sa aleaga pentru bebe din multimea de oferte care exista pe piata si cum sa asigure sanatatea bebelusului inca inainte de nastere.

Teme:

  • Pregatirea pentru nastere si alegerea celui mai bun serviciu de prelevare a celulelor stem (CordBloodCENTER)
  • Etapele de dezvoltare motorie a bebelusului si stimularea neuromotorie (Centrul KINETOBEBE)
  • Ce produse alegem pentru bebelusui nostru? (CHICCO)

La sfarsit va exista o sesiune speciala pentru intrebari.

Locuri disponibile:  25 de locuri

Evenimentul se desfasoara in data de 8 noiembrie, ora 17.00, la sediul Centrului KINETOBEBE, Calea Mosilor, nr 158, et 1, Bucuresti, sector 2

Pentru inscrieri va rugam sunati la nr de tel 0727 988 679 sau trimiteti un email la adresa kinetobebe@yahoo.com <http://us.mc447.mail.yahoo.com/mc/compose?to=kinetobebe@yahoo.com> , locurile sunt LIMITATE!”

Intentionam ca aceste semniarii sa fie  adevarate lectii deschise, de un real ajutor proaspetelor mame si viitoarelor mamici. Vom aborda probleme de dezvoltare neuromotorie, de alegerea a produselor juste pentru bebe si de asigurarea sanatatii lui, inca de la nastere.

Seminariile sunt gratuite si invitam astfel viitorii parinti sa cunoasca aceasta activitate inedita si sa participe cu drag la discutiile cu specialistii prezenti la seminar.

Seminarul care se desfasoara in data de 8 noiembrie 2012, la ora 17:00 in cadrul Centrului KINETOBEBE, este primul dintr-o serie lunga de astfel de evenimente pe care intentionam sa le sustinem atat in Bucuresti, cat si in tara.

Te invit si pe tine, cu mare drag la acest seminar, sa cunosti echipa de proiect, specialistii prezenti cat si proiectul  nostru.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns