Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum să faci cumpărături inteligent cu un buget redus

Cum să faci cumpărături inteligent cu un buget redus

 Primii şi cei mai importanţi paşi în adoptarea unui regim alimentar cu produse sănătoase şi un buget mai redus sunt schimbarea obiceiurilor şi a priorităţilor, precizează expertul în fitness şi sănătate Tara Amen, de la Huffington Post.

Citeşte pe romanialibera.ro si Românul care este primul pictor de circulaţie europeană din ţara noastră

"Nu e de fiecare dată uşor să intri într-un magazin, să alegi legume pentru salată şi să ignori kilometrii de raioane umplute cu mâncăruri modificate chimic menite să-ţi atragă atenţia şi să îţi facă papilele gustative să mănânci din ce în ce mai mult zahăr, grăsime şi sare", avertizează aceasta, prezentând un top cinci al ponturilor pentru o alimentaţie sănătoasă cu un buget redus.

Citeşte pe romanialibera.ro si Şase ingrediente SECRETE pentru o relaţie fericită 

Încearcă să faci astfel încât bugetul disponibil pentru mâncare să acopere cât mai multe

Datorită internetului, reducerile la shopping sunt disponibile pentru din ce în ce mai mulţi. Cumpărăturile făcute online sunt o bună sursă de târguieli. Mulţi comercianţi online au aceleaşi firme întâlnite în magazine, dar la reduceri. Pontul este să cumperi mai multe produse ca să poţi profita de transportul gratuit.

Transformă mâncatul sănătos într-o prioritate

Mâncatul sănătos, în general, nu reprezintă o prioritate din punct de vedere financiar. Mulţi cheltuiesc sume mari pe cafele scumpe, floricele de porumb la film, ciocolată şi altele, spune dieteticianul Tara Amen, oferind ca exemplu clienţii care vin la ea pentru ajutor spunând că dau 15 dolari pe zi (50 de lei) pe astfel de produse şi se plâng de faptul că nu îşi pot permite să mănânce sănătos:

"Cum îţi cheltuieşti banii este treaba ta, iar dacă acea cană de cafea de la Starbucks este un lux fără de care simţi că nu poţi să trăieşti, atunci aşa să fie. Dar măcar fii atent la cum cheltuieşti banii câştigaţi cu greu. Cred că îţi vei da seama că există mai mulţi bani în bugetul tău pentru mâncat sănătos decât credeai iniţial."

Citeşte mai multe despre cum sa faci cumpărături inteligent cu un buget redus pe romanialibera.ro 

Comments

comments

Lasă un răspuns