Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum sa fii un bun manager al nuntii tale

Cum sa fii un bun manager al nuntii tale

Mentine-te in forma. Un bun manager stie sa nu se lase coplesit de multimea taskurilor pe care le are de indeplinit. Fa-ti un plan si urmeaza-l pas cu pas, fara sa uiti sa ai grija de tine. Mergi regulat la sala pentru un tonus fizic de invidiat si pentru starea de bine pe care ti-o da adrenalina. Respecta orele meselor si mananca sanatos. Nu vrei sa fii epuizata in ziua cea mare si sa astepti sa se termine totul mai repede.

*Citeste si: [4 exercitii simple pentru un abdomen plat][1]*

Deleaga responsabilitati. Pentru asta sunt [domnisoarele de onoare][2], prietenii si familia. Cu totii vor fi mai mult decat bucurosi sa se implice in organizare si sa iti fie de folos. Asa vei avea mai mult timp pentru tine si pentru a vedea imaginea de ansablu corecta.

Fa-ti un plan de criza. Sunt unele aspecte mai greu de controlat in ziua nuntii, de aceea
trebuie sa te gandesti in avans la ce se poate intampla rau si sa iti pregatesti solutiile Un bun manager trebuie sa poata anticipa posibilele probleme, cum ar fi vremea proasta, o pata pe rochie, tocul rupt de la pantofi, etc.

*Citeste si: [5 semne ca te transformi intr-o… „bridezilla”][3]*

Nu te razbuna pe partener. Stresul poate sa rapuna chiar si pe cel mai calm om si sa il transforme total. Nu lasa ca micile impedimente care pot aparea in organizarea nuntii sa te transforme intr-o „bridezilla”. Atunci cand noi femeile avem o problema, partenerul este cel care o resimte cel mai bine, iar solutia este sa il lasi sa te ajute, nu sa iti versi frustrarile pe el.

Ziua nuntii este despre voi. Desi vrei sa iti multumesti toti invitatii, trebuie sa retii ca este imposibil sa impaci asteptarile tuturor. Ba mai mult, ei sunt acolo sa va fie voua alaturi si sa se bucure impreuna cu voi de moment. Zambetul tau si fericirea ta vor fi de ajuns si pentru ei in acea zi minunata. Bucurati-va de moment, clipele frumoase zboara cel mai repede!

*Citeste si: [10 melodii clasice perfecte pentru nunta][4]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/4-exercitii-simple-pentru-un-abdomen-plat
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-iti-alegi-domnisoarele-de-onoare
[3]: https://www.miresici.ro/articole/5-semne-ca-te-transformi-intr-o-dot-dot-dot-bridezilla
[4]: https://www.miresici.ro/articole/10-melodii-clasice-perfecte-pentru-nunta

Comments

comments

Lasă un răspuns