Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum sa incluzi animalele de companie in nunta

Cum sa incluzi animalele de companie in nunta

Iată care sunt principalele aspecte de care trebuie să ții cont pentru a-ți include animalul de companie în nuntă.

– Ai în vedere faptul că oricât de mult îl iubești, nu orice animal poate lua parte la o nuntă. Deși ar fi o mare bucurie pentru tine să îl ai aproape, gândește-te și la confortul lui și la felul în care toată agitația îl va afecta. Dacă nu îi va face bine să fie acolo pe tot parcursul, o ședință foto este de ajuns pentru a crea o amintire frumoasă.

*Citește și: [10 reguli generale pentru organizarea nuntii][1]*

– Desemnează o persoană care să aibă grijă de animăluțul tău. Trebuie să fie cineva cu care este obișnuit, de care să asculte și care să știe cum să îl manevreze. Nu vrei să riști nici să îl pierzi din cauza panicii, dar nici ca cel care are grijă de el să fie mușcat sau zgâriat.

– Asigură-te că nu este nimeni alergic la animale din cei apropiați. Dacă soacra ta este alergică sau fetița cu florile se panichează când îl vede, vei fi nevoită să renunți la prezența lui, sau măcar să iei niște măsuri de siguranță pentru toată lumea.

*Citește și: [5 trenduri pentru nunta in 2013][2]*

– Interesează-te dacă au voie animalele de companie în locurile în care o să se desfășoare nunta. La Biserică nu vei putea să îl aduci cu siguranța, mai rămâne de văzut la local și dacă o să faceți o ședință foto într-o instituție, să întrebați înainte să îl aduceți.

Animal de companie este un termen general, însă categoriile sunt atât de diverse încât nu pot fi enumerate aici. Este alegerea este a ta dacă pisica / pasarea / cainele / soparla / iepurele ta / tău vor participa la ziua ta cea mare.

*Citește și: [Il inviti pe fostul la nunta ta?][3]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/10-reguli-generale-pentru-organizarea-nuntii
[2]: https://www.miresici.ro/articole/5-trenduri-pentru-nunta-in-2013
[3]: https://www.miresici.ro/articole/il-inviti-pe-fostul-la-nunta-ta

Comments

comments

Lasă un răspuns