Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum sa iti selectezi eficient invitatii

Cum sa iti selectezi eficient invitatii

Înainte să trimiți invitațiile, asigură-te că pe listă este trecută absolut toată lumea care contează și își dorește să îți fie alături.

Ia în considerare bugetul

Dacă bugetul te limitează la o nuntă mai mică, atunci nu te întinde prea mult cu invitații, bazându-te doar pe ideea că oricum nu vor veni toți. Persoanele cu adevărat importante vor veni, orice-ar fi. În plus, este indicat un eveniment intim și de calitate decât să faceți compromisuri de la calitate doar pentru a invita persoane pe care nu le-ai mai văzut de ani.

[*10 categorii de invitati de care te poti lipsi*][1]

Cum împărțiți numărul invitaților

Chiar dacă vreți să faceți o împărțire corectă, nu este deloc corect să aveți fiecare același număr de invitați. Vor fi mulți prieteni comuni care vor fi greu de repartizat de partea mirelui sau a miresei.

Cel mai bine este să stabiliți numărul final pe care îl așteptați și să trimiteți cu 20% mai multe invitații, pentru că vor fi cu siguranță cazuri în care nu vor putea ajunge.

[*Idei de marturii insolite*][2]

Liste peste liste

Orice ai organiza, listele sunt cel mai util instrument de a lua cele mai bune hotărâri. Fă liste pe categorii: familie, prieteni, colegi de muncă, foști colegi, etc. Apoi începeți să tăiați nume până rămâneți cu cele mai importante, pe care le puneți pe lista cea mare.

Stabilește regulile de la început

Menționează pe invitație dacă este pentru o singură persoană în cazul celor care sunt single sau pentru mai multe, mai ales în cazul familiilor cu mulți copii. În unele cazuri nu este o mare dramă să vină părinți singuri la un eveniment, mai ales dacă au copii mari ce îți pot purta de grijă o seară cu bunicii.

[*8 idei de invitatii neconventionale*][3]

Rămâi conectată la prezent

Dacă în liceu ai promis să o inviți la nunta ta pe colega de bancă însă nu v-ați mai vorbit de ani de zile, nu are rost să o mai inviți. Chiar dacă va accepta să vină, probabil că se va simți stânjenită la un eveniment la care nu mai cunoaște pe nimeni.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/10-categorii-de-invitati-de-care-te-poti-lipsi
[2]: https://www.miresici.ro/articole/marturii-insolite-un-alt-fel-de-a-spune-multumesc
[3]: https://www.miresici.ro/articole/8-idei-pentru-invitatii-neconventionale

Comments

comments

Lasă un răspuns