Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum sa pozezi in fotografiile de nunta

Cum sa pozezi in fotografiile de nunta

Exerseză!

Oglinda este ce mai bun prieten al tău. Ia-ți câteva minute singură înainte de ședința foto în care să fii doar tu într-o cameră cu o oglindă mare. Împrospătează-ți machiajul dacă este cazul și analizeză-ți ținuta: zâmbetul, profilul cel bun, câteva posturi. Cine poate ști mai bine decât tine ce poziții te avantajează?

[*Secretele machiajului perfect pentru poze*][1]

Relaxează-te!

Fotograful este acolo pentru tine, să îți aorde atenție maximă și să te fotografieze în cele mai avantajoase posturi. El are, desigur, numeroase idei de cadre, dar de vreme ce este nevoit să lucreze cu materialul clientului, încearcă să dai tot ce ai mai bun. Ca să nu stai crispată discută în tot acest timp cu cineva care te liniștește: soțul tău, una dintre domnișoarele de onoare sau mama ta. Oricum arăți superb, ce poate să meargă prost?

Privirea.

Cele mai relaxate și reușite fotografii sunt realizate atunci când nu privești spre obiectivul aparatului de fotografiat. Privește spre cineva drag sau pur și simplu în planul îndepărtat. Nu uita să te gândești la ceva frumos…la prezent, e cea mai frumoasă zi din viața ta!

[Cum sa ai cele mai reusite poze de nunta][2]

Postura.

Chiar dacă ești obosită ori tocurile te incomodează ține spatele drept întotdeauna, fără să pari prea rigidă. Trebuie să pari cât mai naturală, așadar încearcă să te miști la fiecare 5 secunde, să nu rămâi fixată în aceeași poziție.

Mâinile nu trebuie să atârne pur și simplu pe lângă corp, ci trebuie să te joci cu ele. Ține buchetul într-un anume fel, atinge-ți cerceii ori colierul, așează-le grațios în talie.

[*Cum sa arati perfect in pozele de nunta*][3]

Cum să pari mai subține.

Dacă ai probleme cu bărbia dublă în fotografii, atunci știi deja că trebuie să ridici capul puțin. Cea mai bună poziție care subțiază este din profil, la un unghi de 45 de grade, cu mâinile depărtate de corp ușor. Ai grijă să nu te strângă corsetul de la rochie și să nu evidențieze vreun colăcel de grăsime ori să nu poți respira.

Comunică.

Lasă-te pe mâna fotografului, probabil că l-ai angajat după ce i-ai văzut rezultatele muncii și ai văzut ce minuni de fotografii face. Comunicați în permanență ca să stabiliți o relație de încredere, amândoi aveți același scop: cele mai reușite fotografii de nuntă.

[*Fotografii de nunta: checklist obligatoriu*][4]

Fiți jucăuși.

Nu te teme să îi propui fotografului tău vreun cadru anume. Nici el nu are o rețetă standard după care fotografiază, ba chiar ideile sunt mereu binevenite! Și nu uita și de pozele de boudoir!

[1]: https://www.miresici.ro/articole/secretele-machiajului-perfect-pentru-poze
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-ai-cele-mai-reusite-poze-de-nunta
[3]: https://www.miresici.ro/articole/10-trucuri-ca-sa-arati-perfect-in-pozele-de-nunta
[4]: https://www.miresici.ro/articole/fotografii-de-nunta-checklist-obligatoriu

Comments

comments

Lasă un răspuns