Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum să te simți bine la nunta ta fără să faci compromisuri

Cum să te simți bine la nunta ta fără să faci compromisuri

Sunt invitații voștri și persoane dragi vouă, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți compromiți distracția de dragul lor.

Nunta este un eveniment care adună o mulțime de persoane cu diverse personalități – de la prietenul rocker, care vine în pantaloni scurți la ceremonie, până la mătușa sobră, care are mereu cel puțin o nemulțumire. Acest amalgam de persoane le face pe multe mirese să fie mai reținute când vine vorba despre propriile gusturi și obiceiuri și să facă o mulțime de compromisuri în timpul petrecerii de nuntă. Ce poți face, ca mireasă, pentru ca toată lumea să se simtă bine, inclusiv tu însăți? Avem noi câteva idei utile:

  • Nu renunța la unele obiceiuri doar pentru că anumiți invitați au diverse preconcepții

Miresele fumătoare așteaptă momentul în care sunt furate sau pleacă alături de câteva prietene apropiate într-un colț mai retras, pentru a fuma. Pentru fumători, un eveniment atât de important e adesea dificil de depășit fără așa zisa pauză de țigară. Apoi urmează guma mentolată și grija pentru ca nu cumva viitoarea soacră sau vreo mătușă să arunce o ocheadă cu subînțeles. Dincolo de unii invitați cu diverse preconcepții, sunt și multe mirese care consideră că aspectul lor diafan din ziua nunții nu prea se potrivește cu țigara.

În prezent, însă, există și dispozitive cu nicotină mai elegante și care nici nu lasă în urmă mirosul acela pregnant de țigară. Dacă ești fumătoare, dar la nuntă nu ți-ai dori ca țigara să îți compromită look-ul, poți încerca IQOS.

  • Valsul mirilor nu trebuie să fie o corvoadă precedată de lecții de dans și exersarea mișcărilor în sufragerie

Valsul mirilor este o provocare pentru multe cupluri, mai ales pentru bărbați. Tradiția de a se dansa vals la nuntă este una mai veche, ce datează din vremurile în care era o muzică la modă, pe care toată lumea știa să o danseze. În prezent, însă, primul dans nu face decât să îi streseze pe miri, să prilejuiască noi cheltuieli legate de eventuale cursuri specializate, totul ca în final dansul să fie unul forțat, în care mirele este stresat să nu greșească vreun pas și întreaga scenă să fie una mai degrabă teatrală, decât relaxată.

Uită de vals, uită de părerea mamei și a soacrei și alege ceva care să vi se potrivească. De ce să dansați după aceleași acorduri ca sute de alte cupluri, când voi aveți propriile voastre gusturi și v-ați simți mai bine în ritmuri de hip-hop sau de muzică latino? În plus, invitații voștri au văzut de-a lungul timpului o mulțime de valsuri executate ca la carte de miri care au luat lecții de dans, de ce să nu faceți ceva inedit și memorabil? Uite un exemplu în clipul de mai jos – nu e un dans executat perfect, dar este distractiv pentru toată lumea și asta e cel mai important!

  • Muzica, un element important pentru ca toată lumea să se distreze

Se spune că o nuntă la care nu se dansează este una eșuată. Într-adevăr, e greu să ne imaginăm o nuntă la care toți invitații stau cuminți la masă, așa că alegerea muzicii devine o adevărată provocare. Cum o alegem astfel încât să împace toate gusturile invitaților? Genurile muzicale ar trebui să se îmbine de-a lungul serii astfel încât toată lumea să se adune pe ringul de dans și, practic, să ai câte puțin din fiecare.

Dacă bugetul îți permite acest lucru, cel mai bine ar fi să ai și un DJ, care să se ocupe de gusturile moderne, dar și o formație, care să se axeze pe muzică populară. DJ-ului îi poți impune să includă în program și melodii care au o anumită valoare sentimentală pentru tine și logodnicul tău sau pentru tine și prietenele cele mai bune. Nu face compromisuri din acest punct de vedere, pentru că, în definitv, nu poți organiza o nuntă doar pentru o anumită categorie de invitați.

În final, ține minte un singur lucru – invitații de la nuntă vor mai participa la zeci de alte astfel de evenimente, dar petrecerea în care sărbătorești iubirea ta și a lui este unică pentru tine. Meriți, așadar, să te simți cu adevărat bine și fără să te pliezi după gusturile și concepțiilor altora.

 

Sursa foto: Shutterstock

Comments

comments

Lasă un răspuns