Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum trebuie să arate o nuntă în 2018, de la locația aleasă, la rochie și buchet

Cum trebuie să arate o nuntă în 2018, de la locația aleasă, la rochie și buchet

Culoare este cuvântul care definește cel mai bine anul 2018 în materie de nunți. Ieșim în sfârșit din zona plictisitoarelor pasteluri pentru a păși spre tonuri îndrăznețe, cu accente de… negru. Lăsa, așadar, superstițiile la ușa bunicii și haide să vedem ce spun experții despre trendurile acestui an. Asta, bineînțeles, dacă îți dorești o nuntă de vis.

Așadar, cei care dau tonul în materie de trenduri la evenimentele de acest fel ne sfătuiesc să mizăm pe o atmosferă edgy, new age, de-a dreptul dramatică. Va fi mai puțin despre respectarea tuturor tradițiilor și mai mult despre a crea un context nou și îndrăzneț, poate nu pe placul părinților, însă cu siguranță pe gustul prietenilor tăi, care deja s-au plictisit de toate ritualurile unei nunți tradiționale.

Tehnologia și mai ales avansul acesteia sunt esențiale în păstrarea acestei atmosfere, care trebuie, bineînțeles, întreținută. Iar una dintre veșnicele probleme cu care se confruntă miresele fumătoare sunt pauzele lungi de țigară pe ca și le iau invitații. Mai ales acum când pentru a fuma trebuie să ieși în afara localului, riști ca toată petrecerea să se mute în stradă, iar atmosfera la care ai lucrat din greu să se strice. Problema devine chiar mai complicată atunci când inclusiv mireasa este fumătoare. Imaginează-ți următorul scenariu: o tânără în cea mai frumoasă rochie de mireasă, care fumează în fața unui local. Nu este o imagine prea plăcută, nu? Nu mai punem la socoteală vremea rea – nu știi niciodată.

Pentru toate aceste probleme există însă o singură soluție, simplă și la îndemâna oricui. Vorbim despre acest dispozitiv inovator, destinat exclusiv adulților, care încălzește tutunul, fără să-l ardă. Rezultă zero fum, zero scrum și mai puțin miros. IQOS poate fi achiziționat online și te va salva nu numai acum, ci din multe situații limită.

Iată așadar care sunt trendurile ciudate, am putea spune, de organizare a nunților care vor domina 2018:

LOCAȚIA – Un spațiu industrial

Chiar dacă majoritatea cuplurilor preferă nunțile în natură, moda de anul acesta îți dictează să alegi un spațiu industrial, închis. Au un aer vintage și îți oferă posibilitatea de a crea o atmosferă originală, care să-i dea pe spate pe toți invitații.

CULORILE – Puternice, tonuri bogate, accente de negru

Uită de bleu, mentă sau piersică. Învechite, old school, plictisitoare. Culori ca burgundi vor apărea în aranjamentele florale, la fel ca accentele de negru. Cuprul și auriul vor fi înlocuite de mult mai modernele nuanțe de argintiu și crom, care vor crea un spațiu îndrăzneț, proaspăt.

FLORI – Buchetul cascadă

Un lucru e sigur, cu cât e mai impresionant buchetul de mireasă, cu atât mai bine. Specialiștii ne anunță că am depășit era buchetelor minuscule și am intrat în epoca celor cascadă, o oportunitate să alegi o varietate de flori, în nuanțe cât mai îndrăznețe.

ROCHII DE MIREASĂ – Rochii diafane combinate cu geci rock de piele

Gândește-te la stilul boem care se întâlnește cu unul new age. Cam așa ar putea fi definit trendul lui 2018 în materie de rochii de mireasă. Un mix reușit de elemente vaporoase și geci rocker-chic, care îi va încânta pe prietenii tăi tineri și le va da palpitații mătușilor.

Ai organiza o nuntă pornind de la elementele de mai sus? Ți se par niște tendințe de urmat sau vei miza tot pe varianta clasică?

 

Sursa foto: Shutterstock.com

Comments

comments

One thought on “Cum trebuie să arate o nuntă în 2018, de la locația aleasă, la rochie și buchet

  1. Un articol cat se poate de actual. Idei din ziua de azi si uneori din cea de maine… Bravo
    Sfaturi utile din multe puncte de vedere. Poate trebuia insistat pe culoarea anului 2018, ultra violetul bla bla bla…

Lasă un răspuns